Blogolj!

Nem hagyjuk!

József

Miközben arról szólnak a hírek, hogy Németországban már naponta több száz bűncselekményt követnek el az illegális bevándorlók, Orbán Viktor március 15-én ismét világosan fogalmazott hazánk migránspolitikájával kapcsolatban.

Nem hagyhatjuk, hogy Brüsszel a törvények fölé helyezze magát. Nem fogjuk hagyni, hogy ránk erőltesse kozmopolita bevándorláspolitikájának keserű gyümölcseit, nem fogunk bűnözést, terrorizmust, homofóbiát és zsinagógákat gyújtogató antiszemitizmust importálni Magyarországra, nem lesznek törvényen kívüli városnegyedek, nem lesznek zavargások, bevándorlózendülések, és nem fognak bandák vadászni asszonyainkra és lányainkra. Nem fogjuk engedni, hogy mások mondják meg nekünk, kit engedjünk be a házunkba és a hazánkba, kivel éljünk együtt, kivel osszuk meg az országunkat. Tudjuk, hogy megy ez. Először megengedjük, hogy megmondják, kit kell befogadnunk, aztán arra kényszerítenek, hogy idegeneket szolgáljunk a saját hazánkban, végül oda jutunk, hogy kiadják az utunkat a saját országunkból. Ezért a kényszerbetelepítést elutasítjuk, és nem fogunk engedni se zsarolásnak, se fenyegetésnek.”

Vagyis a tételmondat az, hogy „nem hagyjuk!”

Ezek a mondatok biztosan kiverik a biztosítékot az Európai Unió fura urainál, de lényegében nekünk már mindegy is, hiszen amúgy is fújnak ránk, illetve a miniszterelnökre. Különben meg: ha itt rend lesz, ha ide nem jöhetnek ellenőrizetlenül az illegális bevándorlók, akkor valóban nem oszt nem szoroz, hogy szeretik-e Orbán Viktort, vagy éppen úgy általában a magyarokat. Nem kell minket kedvelni, éppen elég az is, ha hagynak minket kibontakozni és nem korlátozzák a jogainkat.

De ha már olyan mondatot keresünk a miniszterelnök keddi beszédében, amitől remeg majd néhány liberális politikus szája széle az unióban, akkor íme: „Ha a népvándorlást meg akarjuk állítani, először Brüsszelt kell megfékeznünk. Európa jövőjét ma nem azok veszélyeztetik első helyen, akik ide akarnak jönni, hanem a nemzetköziség brüsszeli megszállottjai.”

Mindenesetre két dolgot talán érdemes megjegyezni. Berlinben valaki, valamiért felrobbantott egy éppen úton lévő autót. Brüsszelben pedig a párizsi terrortámaádásokkal kapcsolatba hozhatóan lövöldöztek egy sort.

Miközben Európa jövőjéről beszélt és azért aggódott Orbán Viktor, egy maroknyi balliberális saját démonaival küzdött egy sarokkal odébb. Nem tudom ki hogy van vele, de az, aki diktatúrát kiált és ezért nem viszi el a rendőr, az önmaga ismeri el, hogy nem diktatúrában, hanem demokráciában él.

Mindenesetre a szabadságról megemlékezve nekik küldök egy részt Orbán Viktor beszédéből: „Az ünnep emelkedettsége sem feledteti el velünk, hogy a ’19-es hagyomány is velünk él még, bár szerencsére inkább csak pislákol. Ha néha hangoskodik is, de gazdaállat híján meg vannak számlálva a napjai. Ha nem érkezik újabb nagy szellemi és politikai infúziós segélyszállítmány külföldről, akkor a levelek és az ágak után a gyökerek is elszáradnak az internacionalizmus befogadására alkalmatlan magyar anyaföldben. S ez jól van így.”

Jól bizony.

 

 

 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/25884/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?