Blogolj!

Kompos görögék legújabb húzása

József

A görög kompokról személyzetük tavaly novemberi sztrájkja idején töltöttem le ezeket a képeket. A migránsáradat ugyanis akkor nemes egyszerűséggel leállt, alig páran lézengtek a görög-macedón, vagy a macedón-szerb határnál.

Nyilvánvalóvá vált, ha Görögország akarná, a kompközlekedés leállításával roppant egyszerűen megoldhatná a helyzetet, mert a migránshorda lélekvesztői csak a török parthoz közeli görög szigetekig képesek eljutni, Athénba, a pireuszi kikötőbe már nem.

Az alábbi térképhez nem kell különösebb magyarázat.

Ezekre a kompokra két-három-négyezer ember is felfér, milliós nagyságrendű gazdasági bevándorló érkezett tavaly, vagyis kompos görögék euró milliókat kerestek. Jól megy a szekér jelenleg is, jönnek-mennek az irdatlan járművek.

Tegnap derült ki, Görögország beavatkozik abba a perbe, amelyet Magyarország indított a kötelező betelepítési kvótával szemben. Ismeretes, a 1601. számú határozatot támadjuk az Európai Bíróságon – Szlovákiával együtt -, amit tavaly szeptember 22-én fogadott el az Európai Unió Tanácsa. A dokumentum alapján az Európai Unió más tagállamaiba kell áthelyezni 120 ezer olyan külföldi személyt, aki eredetileg Olaszországban és Görögországban nyújtotta be menedékkérelmét.

Vagyis, görögék változatlanul kompoztatni akarják a hordát, és a lélekvesztők török partokra történő visszafordítása helyett hajójegyet árulnának.

Komposék haditengerészete húszezer fős, van nyolc 8 db hagyományos tengeralattjárójuk, 2 db rombolójuk, 12 db fregattjuk, 40 db járőr és partvédelmi hajójuk, 13 db aknarakó-szedő, 6 db deszant hajó, és még 20 további vízi járművük, valamint 18 db helikopterük.

Tehát még egyszer, nyavalyaszaró görögék nem csupán nem védik meg a szigeteiket és az európai külső határt, hanem gátlástalanul segítik a törökországi és balkáni embercsempészek áldozatos munkáját.

Ebben az üzleti tranzakcióban pedig befolyásos csendestársat találtak, Bundesrepublik Deutschland-nak hívják az érintettet.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/25603/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?