Blogolj!

Dönthetünk az uniós kvótarendszerről

József

 „Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” – teszi fel a kérdést egy népszavazáson a kormány, jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai rendkívüli sajtótájékoztatóján.

A kormányfő ezzel új dimenzióba helyezte a magyar tiltakozást az uniós kvótarendszer ellen. A FIDESZ eddig aláírásokat gyűjtött tiltakozásként, de immár az egész országot – sőt a teljes nemzetet – szólítja meg a kormány ebben a kérdésben.

„A kötelező kvótarendszerrel kapcsolatban a döntést nem lehet elvonni az országgyűléstől, senki más nem dönthet. Az emberek akarata ellenére nincs joga döntenie senkinek.”

A kabinet már be is nyújtotta a kérdést hitelesítésre a Nemzeti Választási Bizottsághoz, amely ha befogadja a kezdeményezést, akkor kiírja a szavazás napját is.

Ez lesz az a nap, amikor Magyarország vélhetően egyértelműen szembe megy az Unióval, annak a bevándorlási politikájával. Ennek jelenleg megjósolhatatlan hatásai lehetnek az európai migráns kérdés kezelésére, ugyanúgy járhatunk ezzel, mint a kerítéssel, amit először mindenki támadott, majd az érintettek többsége elkezdett másolni.

Nekünk nincs más dolgunk csak ott kell lennünk ezen a népszavazáson. És meg kell védenünk az országot!

Címkék: Orbán Viktor
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/25310/pics/lead_800x600.jpg
Orbán Viktor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?