Blogolj!

Orbán Ráhel kockásingben oktathatna?


Hála a jó istennek nem édesapám Magyarország miniszterelnöke. 

Mert, ha az volna, akkor nem lehetnék sem tanár, sem futballista. Mondjuk hülye sem, mert a miniszterelnök gyereke mégsem lehet félkegyelmű...

Ördögi kör.

Most ugye az a téma, hogy Orbán Ráhel oktató lett a Corvinuson. Erről a Népszava írt – jé, az még létezik? –, mert ugye hogy jön ahhoz a miniszterelnök lánya, hogy okos legyen? Ez nem fér bele a Népszavánál. Se. 

Az se ment át annak idején a liberális szűrőn, hogy Orbán Gáspár futballista lett. Kettő NB I-es meccsen lépett pályára, összesen húsz percet játszott. Ezer ilyen labdarúgó van, igaz egyiküknek sem a miniszterelnök volt az apja. 

Visszatérve Orbán Ráhelre, ma már ott tartunk, hogy neki mindent tilos. Az is szúrta a szemét sokaknak, hogy férjhez ment, most az is bántó, hogy oktató lett. Ha én a helyében lennék – nem lennék! – akkor, már csak a poén kedvéért is, valamelyik nap bemennék az egyetemre kockás ingben. Az most amúgy is trendi. Csinálnék egy szelfit is. Ettől valószínűleg még a nép-szava is elállna. 

A lényeg persze az, hogy Orbán Ráhel, Gáspár és a többiek azt csinálnak, amit akarnak. Felnőtt emberek – vagy azok lesznek. Önállók, politikailag nem tényezők. Őket „megtalálni” még a Népszavától sem elegáns. 

Már csak azért sem, mert ők nem tehetnek róla, hogy mivel foglalkozik az apjuk. 

Én sem. Így aztán lehettem volna tanár, focista, de akár még hülye is.

Címkék: Orbán Viktor
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/25195/pics/lead_800x600.jpg
Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
András 2016-02-21 16:09:40
A népszava, népszabadság, atv-s liberálbolsevik újságírói bizonyára erősen meglepődnének, ha a kedves édes anyukáikról írnának a nem ellenzéki újságok, hogy mennyiért kozmetikáznak, vagy, mit vezsnek a piacon, vagy milyen gyógyulási esélye van a lábszárfekélyüknek, vagy fehérfolyásuknak. Pedig ugyanannyi közük van ahhoz is az olvasóknak, mint Orbán Ráchel férjének pénzköltési szokásaihoz, vagy mibe fekteti a jövedelmét. Persze az újságírókból csak a zsigeri gyűlölet és IRIGYSÉG dominanciája sugároz ki, mígnem egy tisztességes ember nem ilyen más politikus hozzátartozójával szemben (Pl Gyurcsány anyját kifejezetten sajnálom, pedig bizonyára kissé ludas abban, hogy baromarcú fia ilyen disznó lett!)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?