Blogolj!
Kecskés István
2017.06.11.
Egyre kevesebb jelző marad a migránsokat ész nélkül pátyolgató szervezetekkel kapcsolatban. Most éppen a magyar Himnuszba szálltak bele páros lábbal.
Címkék: Himnusz, migráns
Kecskés István
2017.05.13.
Bayer Zsolt, amúgy polgári módon kávézni hívta azokat, akikkel nagyon nem ért egyet hazánk dolgairól. Nézzük kikkel ül egy asztalhoz, kezdjük mindjárt Gulyás Mártonnal.
2016.09.26.
Hosszú és alapos levelet kaptunk Olaszországból egy ott férjhez magyar művésznőtől. A levélben a mindennapok tapasztalatáról számol be, amelyet nem nagyon jelenít meg sem a honi, sem az itáliai média. Mi most egy kicsit hiány pótlunk… II. rész.
József
2016.09.25.
Hosszú és alapos levelet kaptunk Olaszországból egy ott férjhez ment magyar művésznőtől. A levélben a mindennapok tapasztalatáról számol be, amelyet nem nagyon jelenít meg sem a honi, sem az itáliai média. Mi most egy kicsit hiány pótlunk… I. rész.
József
2016.09.02.
Címkék: migráns
2016.08.08.
Azt beszéli már az egész város, hogy Európa gigászai rettegnek. Legalábbis erre utal, hogy egyes francia politikusok újabban fegyverbe hívják a nemzetet; a nagy forradalom idején megszervezett, később azonban szétzavart nemzeti gárda újjáélesztését szorgalmazzák. Német kollégáik eközben a Bundeswehr határon belüli bevethetőségét sürgetik.
Címkék: migráns
József
2016.07.24.
Újabb nap, újabb gyilkosság. Ezúttal Stuttgart közelében csapott le egy migráns a bozótvágójával egy nőre. A szir megölte az éttermi alkalmazottat. Szinte naponta van egy ilyen eset. Meddig mehet ez így tovább, mi lesz ebből, mikor tesznek már valami érdemit Európa vezetői? Nagyon nagy bajban van az egész kontinens, de mi magyarok nem kérünk ebből.
Címkék: migráns
József
2016.07.18.
Szörnyű dolog derült ki a szilveszteri kölni erőszakkal kapcsolatban. Az egyik, mindössze 18 esztendős áldozat teherbe esett. Most akkor mit mondanak erre a liberálisok? Hogyan fogja ezt az egészet feldolgozni – elfelejteni lehetetlen – ezt az egészet ez a szinte még gyerek lány. Meddig lesznek még Európának ilyen nagy terhei?
Címkék: migráns
József
2016.03.01.
Bár még nagyon messzinek tűnnek a következő országgyűlési választások, mégis úgy látszik, hogy az őket leginkább befolyásoló témák 2016-ban érnek majd csúcspontjukra. A legfontosabb kérdés pedig, hogy mi lesz a migránsokkal, akiken keresztül az EU akarva-akaratlanul is befolyásolhatja a 2018-as voksolások eredményét.
Címkék: 2018, eu, migráns, választás

Ezeket a cikkeket olvastad már?