Blogolj!
Vona mindenkitől bocsánatot kér. Csak a becsapott választóitól nem…

Vona mindenkitől bocsánatot kér. Csak a becsapott választóitól nem…

2017.08.16. | Inkvizítor

És a választói? Akik elhitték neki, hogy a nemzeti érdekeket képviseli, radikálisan? Na, pont ők nem számítanak Vonának…

Tovább
Európa kezd rájönni, hogy a migránsokkal mégis csak a baj van?

Európa kezd rájönni, hogy a migránsokkal mégis csak a baj van?

Tovább
Itt a szoci kreténség mintapéldánya

Itt a szoci kreténség mintapéldánya

Tovább
Kecskés István
2017.04.10.
Emlékszünk még arra, hogy mi történt egy tüntetésen 2006-ban. Az egyenruhások, akkor gyakorlatilag vérbefojtották a demonstrációt, még a járókelők is komoly veszélyben voltak, az ártatlan bámészkodók is beleszaladtak egy-egy pofonba, vagy gumilövedékbe. Ehhez képest tegnap az egyenruhások fegyelmezetten, némán tűrték, hogy gyalázzák őket.
Kecskés István
2017.04.09.
A terrorfenyegetettség mértéke meredeken zuhan az index és a BBC szerint. Igen, jól értik az idézett gondolatot: elkezdték bizonygatni azt, hogy Európa biztonságosabb hely, mint volt korábban. Mindezt még adatokkal is alá akarják támasztani.
2017.04.08.
A kettő nem ellentéte egymásnak, sőt, szorosan összefüggnek.
2017.04.07.
Alig egy órás különbséggel adott ki a Magyar Távirati Iroda két hírt. A maga nemében mindkettő borzasztó.
Címkék: Terrorizmus
2017.04.06.
„Szexista” reklám kontra megerőszakolt, meggyalázott nők milliói. És egy nagyon hülye reklámügynökség.
Kecskés István
2017.04.04.
Az ember néha naívan hajlamos azt gondolni, hogy egy adott dolog valóban az, aminek mondják. Aztán kiderül, hogy nagyon nem.
Címkék: ceu, Kunhalmi, tüntetés
Sokan hangoztatják, hogy a kormánypártok "szétlopták" az országot. Megjelent a Facebook-on egy összeállítás, amely összegyűjtött néhány adatot. Nézzük az egészségüggyel kapcsolatos adatokat és tényeket.
2017.04.04.
Sokan hangoztatják, hogy a kormánypártok "szétlopták" az országot. Megjelent a Facebook-on egy összeállítás, amely összegyűjtött néhány adatot. Nézzük a gazdasági és fejlesztési adatokat és tényeket.
Kecskés István
2017.04.04.
Sokan hangoztatják, hogy a kormánypártok "szétlopták" az országot. Megjelent a Facebook-on egy összeállítás, amely összegyűjtött néhány adatot. Elsőként nézzük a szociális adatokat.
2017.04.03.
A Szeviép-károsultak képviselőjét bilincsben vitette el Szeged fura ura, jobboldali képviselőket korábban akasztással is fenyegethettek, az belefért.
Címkék: Botka László

Ezeket a cikkeket olvastad már?