Blogolj!
Székely zászlót éget egy román – videó

Székely zászlót éget egy román – videó

2017.06.28. | Kecskés István

Székely zászlót égetve üzent egy román "hazafi" a magyaroknak, hogy Romániának csak egy zászlaja van, az a piros, sárga kék. A hozzászólók között van aki a magyarok kivégzését szeretné.

Tovább
Rommá alázták a Momentum elnökét

Rommá alázták a Momentum elnökét

Tovább
Isztambulban szétverték, Kolozsváron engedélyezték a melegek felvonulását

Isztambulban szétverték, Kolozsváron engedélyezték a melegek felvonulását

Tovább
Olyat mondott az ATV-ben Fürjes Balázs kormánybiztos, hogy az embernek leesik az álla, emellett pedig komolyan elgondolkodik a tisztségviselővel kapcsolatban. Azt mondta a kiemelt budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos, hogy az új budapesti uszoda korábbi látványterve csak egy blöff volt. Mi van?!
2017.02.24.
A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja Szegeden nem is szólhatna másról, mint a szörnyű emlékű Komócsin-klánról. Az úgynevezett Komócsin-korszak csaknem három évtizeden át tartott a megyében, pedig Komócsin Mihályt, a sztálinista vezetőt, csak ideiglenesen szánták a megye élére.
A cél szentesíti eszközt. Közkeletű mondás, amit hajlamosak vagyunk erényként, valami pozitív kimenetelű folyamatnak értékelni, amibe becsúszik némi szükséges rossz is. De valójában nincs másról szó, mint a gyávák önigazolásáról, a sunnyogás amnesztiájáról. Igen, nem csak a kedves Olvasó, én is a Momentumra gondolok.
Kecskés István
2017.02.23.
A Duna Aréna kulcsát kedden nagy pompa közepette vette át Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszónő. A Dagályon épült új uszoda csodás lett és ez lesz majd a 2017-es vizes világbajnokság fő helyszíne is. Készült az eseményről rengeteg kép, de valami fura akadt a fotókon.
Nem lesz 2024-ben olimpia Budapesten. Budapest visszavonja a pályázatát, így már csak az eddig is sokkal esélyesebb Párisz és Los Angeles versenyez a játékok lebonyolításának jogáért. Nálunk az olimpia mellett népszavazás sem lesz, hiszen ez már okafogyottá vált. Kár. Nemcsak az olimpiáért.
Sokan nevettek, amikor Orbán Viktor évértékelőjében arról beszélt, hogy szívesen látjuk a német, az olasz, a franca, a holland és a belga bevándorlókat hazánkban. És most megjelent egy cikk Belgiumban, ami arról szól, hogy sokan jönnek közülük hazánkba, mert itt olcsóbb az élet, mint náluk és nincsenek migránsok sem!
Az elmúlt időszakban nagyszerű sikereket érnek el a magyar filmek. Díjak, elismerések érik egymást, a Saul fia után most a Mindenki lehet Oscar-díjas, miközben Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filme Aranymedvét kapott a Berlinalén. De nemcsak ez a párhuzam a két alkotás, illetve az elkészítői között.
Bocsánatot kérek a DVTK-szurkolóitól, de a Momentum Mozgalomról ők jutottak eszembe. A miskolci drukkerek, valamikor a 2000-es évek elején kifüggesztettek egy transzparenst, amin egy egyszerű üzenet állt: "Szar minden!" Hát az olimpiát megtorpedózni vágyó momentumosok is így állnak a világ, vagy legalábbis a magyar politika ügyeihez.
Kecskés István
2017.02.17.
A Momentum Mozgalom és a baloldali kis pártok 260 ezernél több aláírást szedtek össze, annak érdekében, hogy Budapesten rendezzenek népszavazást a 2024-es olimpia megrendezésével kapcsolatban. Ebből vélhetően voksolás lesz, de ugye egy pillanatig sem vette senki komolyan, hogy valóban a sporteseményről volt szó.
2017.02.17.
Nem volt se jegye, se bérlete annak a cigány fiatalembernek és társának, aki még jaunár 1-én szállt fel a Szigetszentiklós-Csepel buszra. Amikor a söfőr kérte az utazásra feljogosító tikettet, akkor nem kapott semmit. A vezető jelezte, hogy addig nem indul el, ameddig nem vesz jegyet. Erre a cigánygyerek bemosott egyet a sofőrnek. Itt tartunk. A rendőrség keresi az elkövetőt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?