Blogolj!
Székely zászlót éget egy román – videó

Székely zászlót éget egy román – videó

2017.06.28. | Kecskés István

Székely zászlót égetve üzent egy román "hazafi" a magyaroknak, hogy Romániának csak egy zászlaja van, az a piros, sárga kék. A hozzászólók között van aki a magyarok kivégzését szeretné.

Tovább
Rommá alázták a Momentum elnökét

Rommá alázták a Momentum elnökét

Tovább
Isztambulban szétverték, Kolozsváron engedélyezték a melegek felvonulását

Isztambulban szétverték, Kolozsváron engedélyezték a melegek felvonulását

Tovább
2017.03.11.
A Momentum Mozgalom nevű párt egyre szórakoztatóbb – lassan már olyan, mint a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Azon túl, hogy leparasztozták a vidéki embereket, most éppen egy Soproni Tamás nevű illető, a mozgalmisták alelnöke "faszozott" egy jót. Azon túl, hogy ezt nem illik a televízióban tenni, a műsorból az jön le, hogy ez az illető egy büdös bunkó.
2017.03.10.
Na, kérem itt jelentős baj van. Mostantól a Soros György által pénzelt Orvosok Határok Nélkül nevű szervezetet Orvosok Ész Nélkülként kell emlegetnünk és erre egy olyan fórumon hívták fel a figyelmet, amit szintén az amerikai-magyar milliárdos támogat.
Kecskés István
2017.03.07.
Várható volt: a Momentum Mozgalom a zászlajára tűzte a "minden szar" feliratot és egyszerre gyalogolt bele a kormányba és az ellenzékbe. Mert a mozgalmisták szerint mindenki hazudik, a liberális szerint a mozgalmista rasszista, a megmondó meg úgy mondja meg, hogy a mozgalmista nem talált fel semmit. Cicaharc a javából!
Azt írja valami Thüringer Barbara az indexen, hogy Markolókanállal találtak el egy ligetvédőt. Na, most ez nettó hazugság. Hogy honnan vette? Naná, hogy a Ligetvédők Facebook posztjából.
Címkék: Ligetvédők
Érdekes adatokra lelhet a látogató, ha fölkeresi az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet honlapjának gazdálkodási adatokat összefoglaló részét. Kis matekozás után kiderül, hogy a Majtényi László elnök vezette szervezet 2010 óta több, mint 145 millió forintot kapott Soros Györgytől.
2017.03.02.
Kecskés István
2017.03.01.
Hányszor hallottuk már, hogy nem kellene stadionokat építeni, nincs szükség kisvasútra, nem kellenek az állami nagyberuházások, mert az ezekre fordított összegeket a kórházakra és úgy általában az egészségügyre kellene fordítani. Lehet, hogy tudunk olyat mondani, ami valóban nem a legfontosabb állami fejlesztés és tényleg el lehetne költeni az egészségügyre.
Bevallom, sosem gondoltam volna, hogy az LMP egyszer azért gyűjt majd aláírásokat, hogy az állam fejlessze, bővítse a paksi atomerőművet. Márpedig akárhogyan is nézzük a magyar liberál zöldek most ennek szeretnének nekiszaladni.
Kecskés István
2017.02.25.
Írországban külföldi indulóként megnyerni a sörök versenyét, nagyjából olyan nagy dolog, mint amikor valaki mondjuk Braziliában futball világbajnokságot nyer. Ez utóbbi a németeknek, előbbi pedig egy magyar cégnek sikerült – márpedig ez világraszóló diadal –, a Horizont győzött egy írországi nemzetközi összevetésben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?