Blogolj!
Vona mindenkitől bocsánatot kér. Csak a becsapott választóitól nem…

Vona mindenkitől bocsánatot kér. Csak a becsapott választóitól nem…

2017.08.16. | Inkvizítor

És a választói? Akik elhitték neki, hogy a nemzeti érdekeket képviseli, radikálisan? Na, pont ők nem számítanak Vonának…

Tovább
Európa kezd rájönni, hogy a migránsokkal mégis csak a baj van?

Európa kezd rájönni, hogy a migránsokkal mégis csak a baj van?

Tovább
Itt a szoci kreténség mintapéldánya

Itt a szoci kreténség mintapéldánya

Tovább
A baloldal bukott miniszterelnöke Gyurcsány Ferenc Debrecenben nekitolatott egy autónak, vállalta a felelősséget, de a továbbiakat igazán gusztustalan módon intézi.
2017.04.28.
Hiába, no, mióta Botka László „fényt kapott”, egyre több csontváz hullik ki a szegedi szocialista városvezetés szekrényéből...
2017.04.27.
Bátor-e vagy, Botka László, vagy mással viteted el a balhét?
Kecskés István
2017.04.24.
Tudják mennyi tizenkét kiló arany? Én nem. Mondjuk arról van sejtésem, hogy elég sok lehet. Meg ugye a filmekben is láttunk már aranyrudakat, amelyekért adott esetben öltek is. Gáspár Győzőnek persze – állítása szerint – nem kellett semmit tennie. Hiszen nem is az övé, hanem Evelin lányáé, ő meg a nagymamától örökölte. Ebben a családban igencsak tehetősek a nagyik.
Kecskés István
2017.04.19.
A viccellenzék mai tüntetése elmarad, mert hideg van. Komolyan. Az ember persze röhögőgörcsöt kap ettől, de ez akkor is tény: fáznak a tüntizők…
Kecskés István
2017.04.14.
Tordai Bence összematricázta a miniszterelnöki dolgozószoba ajtaját, amiért Kövér László házelnök kitlitotta őt az épületből. Még szerencse, hogy nagy baj nem történt.
József
2017.04.13.
A Szegedi Egyetem az elsők között állt ki a CEU mellett, ezzel kapcsolatban megszólalt Lázár János Miniszterelnökésget vezető miniszter, a térség országgyűlési képviselője is.
Kecskés István
2017.04.13.
Nem kérdés: Bayer Zsolt szokott keményen fogalmazni, ám amit most terjeszt róla egy bukott gyáli szocialista – aki amúgy közművelődési előadóként dolgozik –, az lehet, hogy jogi kategória.
2017.04.13.
Ha valaki még nem döntötte el, hogy mi a baja a CEU-val, hogy van-e egyáltalán problémája az egyetemmel, akkor annak itt egy videó, amely segít a döntésben. Michael Ignatieff 2016 óta a CEU rektora, korábban a kanadai liberális párt vezetője volt.
Áder János aláírta a felsőoktatási törvényt, amelynek a huszonegynéhány érintetteje közül mindössze a CEU tiltakozik a bevezetése ellen. Spontán tüntetés bontakozott ki a Sándor palota, a köztársasági elnöki rezidencia előtt. A demokráciát hiányoló tüntetők, akik éltek a spontán megmozdulás jogával, ismét átléptek egy határt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?