Blogolj!
Székely zászlót éget egy román – videó

Székely zászlót éget egy román – videó

2017.06.28. | Kecskés István

Székely zászlót égetve üzent egy román "hazafi" a magyaroknak, hogy Romániának csak egy zászlaja van, az a piros, sárga kék. A hozzászólók között van aki a magyarok kivégzését szeretné.

Tovább
Rommá alázták a Momentum elnökét

Rommá alázták a Momentum elnökét

Tovább
Isztambulban szétverték, Kolozsváron engedélyezték a melegek felvonulását

Isztambulban szétverték, Kolozsváron engedélyezték a melegek felvonulását

Tovább
2017.03.20.
Kicsit fura hely lett Németország, azon belül is Berlin az elmúlt időszakban. Martin Schulzot a Német Szociáldemokrata Párt küldöttei száz százalékos támogatással választották meg elnöknek, majd azzal a lendülettel kancellárjelöltnek is. Mi is lehetett volna az első dolga? Beszólt Magyarországnak.
Kecskés István
2017.03.16.
Idézzünk két mondatot a mai hírekből. "A félmegoldáson alapuló brüsszeli migrációs politika megbukott." (Szijjártó Péter külügyminiszter.) "Őrizzük az államhatárt, garantáljuk az állampolgárok biztonságát." (Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó.) A két mondat tartalma közti különbséget nem kell magyarázni és azt sem, hogy mennyire vagyunk mi jó helyzetben.
Kecskés István
2017.03.15.
Új előírások vonatkozhatnak az üzletláncokra és természetesen azonnal el is kezdődött a hiszti. Miről van szó? Semmi egyébről, csak olyan rendelkezésekről, amelyek a vásárlóknak és a munkavállalóknak jók. Például szabad vasárnapokról, fizetéskiegészítésről és az alkalmazottak számának növeléséről. Hol itt a baj?
Kecskés István
2017.03.14.
Olvasom, hogy vádat emelhetnek Mengyi Roland fideszes képviselő ellen. Mit is mondhatnék? Helyes! A Borsod megyei hatos választókörzetben egyéni mandátumot szerzett Mengyit költségvetési csalással és vesztegetéssel is vádolják. Csúnya dolog. Ez persze még csak vád, az ítélet még messze van, egyelőre csak az üzenet érkezett meg.
2017.03.13.
Vagy lehet, hogy nem is önként. A helyzet az, hogy az egész szituáció életszerűtlen, hiszen a békéscsabai tábor lakói Facebookon szervezték meg a saját éhségsztrájkjukat. Fura ez. Minek ide a közösség oldal? Ott vannak összezárva, meg is tudnák beszélni. Az persze lehet, hogy aki az egészet kitalálta az nincs is Békéscsabán. Lehet, hogy egy egészen más országban van éppen.
Kecskés István
2017.03.13.
Áder János maradt a köztársasági elnök – nagyjából tudtuk, hogy így lesz. Azt is, hogy ellenfelére, a baloldali kispártok által jelölt Majtényi Lászlóra nagyjából negyvenen szavaznak. Nem történt semmi meglepő, de mégis sajnálatraméltó volt az ellenzéki jelölt, hiszen tudta, hogy egy vesztes csapat játékosaként lép pályára. Mindenesetre megtette, amit megköveteltek tőle a támogatói.
2017.03.12.
1 902 805 560 forint! Na, az aztán tényleg a tuti – kiálthatott fel tegnap este úgy 7 óra körül az, aki eltalálta az ötös lottón az összes kihúzott számot, s láthatta, amikor a televízió képernyőjén megjelent az előbb leírt szám, mint a nyeremény összege.
Harsogja az index.hu, hogy A Quimby frontembere kőkeményen beszólt az Orbán-rendszernek. Húh! Kiss Tibi odapörkölt a Hír Tv-ben, valami Alinda műsorában, és akkor most aztán beindulhat a facebook, pörögnek a megosztások, jönnek a Veled vagyunk, Vietnám! mintájára a Veled vagyunk, Kiss Tibi! baromságok, és a liberálisok megint kettős mércével mérnek.
2017.03.11.
Meglepően hasonló módszerekkel dolgozik a hazai szélsőjobb és szélsőbal, ha az érdekeik úgy kívánják.
Kecskés István
2017.03.11.
Az uniós miniszterelnökök megértették a migránsokkal kapcsolatos új törvényi szabályozást és nem is tiltakoztak ellene – tudtuk meg a brüsszeli EU-csúcsot követően. De… Még jöhetnek a bürokraták, aki az egészet szétcincálhatják, eljárásokat kezdeményezhetnek, hisztériázhatnak és szerezhetnek néhány kellemetlen percet hazánknak.

Ezeket a cikkeket olvastad már?