Blogolj!
Vona mindenkitől bocsánatot kér. Csak a becsapott választóitól nem…

Vona mindenkitől bocsánatot kér. Csak a becsapott választóitól nem…

2017.08.16. | Inkvizítor

És a választói? Akik elhitték neki, hogy a nemzeti érdekeket képviseli, radikálisan? Na, pont ők nem számítanak Vonának…

Tovább
Európa kezd rájönni, hogy a migránsokkal mégis csak a baj van?

Európa kezd rájönni, hogy a migránsokkal mégis csak a baj van?

Tovább
Itt a szoci kreténség mintapéldánya

Itt a szoci kreténség mintapéldánya

Tovább
Horn Gábor, egykori SZDSZ-es országszomorító hála istennek viszonylag keveset szerepel mostanában – éppen ezért ő is rákapott arra, hogy néha ír egy bődületes baromságot, amivel felhívja magára a figyelmet.
2017.07.09.
Szolgálatban nem iszom! Ez a helyes és elvárható viselkedés. Ám ezt az egyszerű szabályt sem tartotta be az M1 tudósítója.
Címkék: idióta, M1
Megint nem bírt magával Schilling Árpád, és egy jó nagyot rúgott az egyházakba.
Címkék: Budapest Pride
2017.07.08.
Itáliai tudósítónk ezúttal sem volt rest sebtiben lefordítani, és figyelmünkbe ajánlani egy kitűnő (és sajnálatos) cikket. Tegnap Maurizio Belpietro írását citálta a La Veritá olasz napilap 2017.07. 07-i számából. Tanulságos.
Tudjuk, hogy a határokon felhúzott kerítés nem egyedi a világon, mégsem bánt senkit egyetlen határőrizeti szerkezet sem, mint a magyar. Pedig Izrael most nem is akármilyen építésébe kezd.
2017.07.01.
"Bízzunk benne, lesz még Magyarországnak LMBTQ-miniszterelnöke" – mondta Parti Nagy Lajos Kossuth-díjas költő, próza- és drámaíró, műfordító a Budapest Pride megnyitóján.
2017.06.30.
Mihai Pacepa sokat tud. Olyan körökben mozgott a kommunista érában, ahová csak keveseket engedtek be. A román scuritate tábornokaként ő vezette annak idején a hírszerzést, s közben összefutott például Fidel Castro kubai elnökkel, nyilván napi kapcsolatban állt Nicolae Ceausescuval, a román diktátorral és a szovjet vezetők sem penderítették ki az előszobájukból, ha éppen arra járt.
2017.06.30.
Nem nagyon lehet mit mondani a legújabb német döntésre, csak azt, hogy elveszítették a realitásérzéküket és megőrültek.
Kecskés István
2017.06.29.
Bámulatos dolgokat produkál az élet, illetve a politika. A szélsőjobbról folyamatosan balra toldó Jobbik olyan kártyát vett elő, ami eddig csak al ultraliberális mozgalmakra volt jellemző.
2017.06.29.
"Ha itt a nyár, ugye komám, egy nő a templomba lopni járt." Tudjuk jól, hogy a dalszöveg nem így van pontosan, de az élet átírta.
Címkék: tolvaj

Ezeket a cikkeket olvastad már?