Blogolj!
Vona mindenkitől bocsánatot kér. Csak a becsapott választóitól nem…

Vona mindenkitől bocsánatot kér. Csak a becsapott választóitól nem…

2017.08.16. | Inkvizítor

És a választói? Akik elhitték neki, hogy a nemzeti érdekeket képviseli, radikálisan? Na, pont ők nem számítanak Vonának…

Tovább
Európa kezd rájönni, hogy a migránsokkal mégis csak a baj van?

Európa kezd rájönni, hogy a migránsokkal mégis csak a baj van?

Tovább
Itt a szoci kreténség mintapéldánya

Itt a szoci kreténség mintapéldánya

Tovább
József
2016.05.03.
Már megint felszínre dobta a celeb cunami Gáspár Győzőt. A jogerős adócsaló most éppen annyira fitt lett, hogy le a kalappal, meg is nyert egy versenyt, sőt még egy nemzetközi eseményen is részt vehet. Közben elindultak a fogadások azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz újra 120 kilo ez a remeknek egy kicsit sem nevezhető művész.
József
2016.05.01.
Karácsony megmutatta erejét – 10 embernek magyarázta, hogy miért nem fogadja el azt, ami szerinte tök jó. A szoci sátorban kapára és kaszára buzdítottak, a lángos drága, de legalább finom volt. Lepukkant szocibázis majálisozott Renátóval és Kökény Mihállyal.
Még az a szerencse, hogy vannak ebben az országban tisztességes politikusok! Tiszta mázli, hogy az egyik még miniszterelnök is tudott lenni! Ő az, aki soha sem titkolja el a véleményét, mindig kimondja a frankót. Most egy kicsit sajnáljuk... Jó, már nem, de ennyi szánakozás talán elég is volt neki. A május 1. legjobb mondatát idézzük a folytatásban. Csak erős idegzetűeknek.
József
2016.04.27.
Magyarország megszégyenítése érdekében hét uniós országból, egymillió aláírást akar összegyűjteni az Európai Humanista Föderáció elnevezésű keresztényellenes, szélsőbalos szervezetecske. Viszi is őket a nagylöttyös indulat, csak egy a baj, nincs elég aláíró. A pofára esettek el sem merik árulni a jelentéktelenségüket tanúsító eddigi adatokat, inkább elkezdenek félni.
Sándor Mária, mint fekete ruhás nővér és Gréczy Zsolt DK arc összefutott hétfőn a Gyurcsány-párt hétfői rendezvényén. Ha már mindketten ott voltak, akkor csináltak is közös képet. Mosolyogva, hiszen régi ismerősök. Mit ismerősök? Barátok! Közös múltjuk van, a kapcsolódási pont köztük az R-Go együttes.
József
2016.04.26.
600 ezer euró érkezett az Európa-szerte korrupciós botrányokba süllyedt Alstomtól a volt szoci kormányfő, Medgyessy Péter családi cégéhez. Miként arról a Blogstar is beszámolt, az Alstom ügyeiben Magyarországon is nyomoznak, bár véleményünk szerint, ha Medgyessy megúszta annak idején a Gresham-palota tanulságos-mulatságos ügyét, akkor hajánál fogva most is kirántja magát abból a bizonyos mocsárból.
József
2016.04.24.
Hihetetlenek ezek a nagy kereskedelmi láncok. Alig várták, hogy nyitva lehessenek vasárnap. Most meg az egyik arra szólít fel mindenkit ma, hogy ha teheti, akkor aludjon otthon békésen. Kutya legyek, ha ezt értem. Illetve értem. Kamu az egész. Semmiről nem szól csak a szereplési vágyról és a cukiságról. Vicc.
József
2016.04.21.
Breivik, az utolsó tömeggyilkos pert nyert, aminek eredményeként 10 millió forintnyi norvég fizetőeszközt kap. A 77 ember megöléséért 21 évre ítélt bűnöző azt panaszolta, hogy hideg kávét kap, nincs internet a szobájában – nem cella az... – és még margarint sem kap. Pedig képzelt beszélgetésünk talán nem is áll távol a valóságtól.
József
2016.04.20.
Szegeden valami nagyon fordítva van bekötve. Miközben Botka László cinkosan összekacsint Martin Schulz Európai Parlament elnökkel a migránsok befogadásával kapcsolatos ügyben, úgy tűnik, hogy a városban élő emberek nagyobbik része nem kér a polgármester befogadó politikájából. Ugyanakkor Botka nem reagál semmiféle kérdésre ebben az ügyben. Se.
József
2016.04.19.
- Kifelé! Kifelé! - hallatszott a sötétből, és a vézna alak újra kipenderült (a szó szoros értelmében) a porondra. Pukedlizett egy nagyot, mert nagyon jól tudta, hogy már csak a kezében szorongatott golyóstollban és kockásingben (kizárólag gladiátorok számára gyártott spéci modell) bízhat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?