Blogolj!
Székely zászlót éget egy román – videó

Székely zászlót éget egy román – videó

2017.06.28. | Kecskés István

Székely zászlót égetve üzent egy román "hazafi" a magyaroknak, hogy Romániának csak egy zászlaja van, az a piros, sárga kék. A hozzászólók között van aki a magyarok kivégzését szeretné.

Tovább
Rommá alázták a Momentum elnökét

Rommá alázták a Momentum elnökét

Tovább
Isztambulban szétverték, Kolozsváron engedélyezték a melegek felvonulását

Isztambulban szétverték, Kolozsváron engedélyezték a melegek felvonulását

Tovább
2017.05.24.
Civilnek hazudott, sebtében összetákolt szervezeteket pénzelve sikerült megbuktatnia a kanadai konzervatív kormányt. Tisztességes választás? Jogszerűség? Sorosnak ezek semmit sem jelentenek…
2017.05.19.
A fenyegetés valamivel és a tényleges megvalósítás Magyarországon a társadalom lélektana és szerveződési szempontjából másképpen van. Pont.
Elvileg zöldpárti képviselő, de ma már leginkább főállású botránypolitikus. Amióta hiányzik mellőle Schiffer András intellektusa, úgy viselkedik, mint egy elszabadult hajóágyú. Az elefánt a porcelánboltban hasonlatot, csak női mivolta miatt mellőztük…
2017.05.14.
„Az otthoni acsarkodás elrettentő, mélyen kimeríti a becsületsértés fogalmát. Itt se ért mindenki egyet minden párttal, de a kommentekben sem jellemző az a parlagi stílus, mint otthon. Nem értem az otthoni mocskolódást. Ez a szólásszabadság?”.
Kecskés István
2017.05.13.
Bayer Zsolt, amúgy polgári módon kávézni hívta azokat, akikkel nagyon nem ért egyet hazánk dolgairól. Nézzük kikkel ül egy asztalhoz, kezdjük mindjárt Gulyás Mártonnal.
Kecskés István
2017.05.13.
Ezúttal nem egy határontúli, hanem egy anyaországi sör nevét koppintotta le a Soproni Sört is gyártó Heineken.
Kecskés István
2017.05.11.
Bayer Zsolt publicista hétfőn délelőtt együtt kávézik majd Szél Bernadett országgyűlési képviselővel, Berkecz Balázs Együtt alelnökkel és Gulyás Márton gulyásmártonnal. Rövidítve a lovagkeresztes, az álcivil-simogató, a fütyülős és az elsőfokon elítélt bűnöző ül majd le egy asztalhoz.
Címkék: Bayer Zsolt, kávé
Kecskés István
2017.05.10.
Bayer Zsolt, amúgy polgári módon, olyanokat hívott el kávézni, akikkel vélhetően egyetlen hétfő délelőtt sem futna össze egy feketére. Napok vannak még hátra az eseményig, de érdemes tallózni a sajtóban megjelent címek között.
Címkék: Bayer Zsolt, kávé
Kecskés István
2017.05.08.
Szilágyi György, jobbikos országgyűlési-képviselő – már bocsánat – nyakonbaszná Dömötör Csaba államtitkárt.
Kecskés István
2017.05.06.
Bözödújfalu egy alig 700 fős település volt Maros megyében. Egészen addig, ameddig a románok nem gondolták úgy, hogy a helyére egy víztározót kell építeni. Bözödújfalu az erdélyi falurombolás jelképe.

Ezeket a cikkeket olvastad már?