Blogolj!
Vona mindenkitől bocsánatot kér. Csak a becsapott választóitól nem…

Vona mindenkitől bocsánatot kér. Csak a becsapott választóitól nem…

2017.08.16. | Inkvizítor

És a választói? Akik elhitték neki, hogy a nemzeti érdekeket képviseli, radikálisan? Na, pont ők nem számítanak Vonának…

Tovább
Európa kezd rájönni, hogy a migránsokkal mégis csak a baj van?

Európa kezd rájönni, hogy a migránsokkal mégis csak a baj van?

Tovább
Itt a szoci kreténség mintapéldánya

Itt a szoci kreténség mintapéldánya

Tovább
Egy konkrét székely vélemény a tusványosi fütyülős nőről. Szókimondó szöveg.
Kecskés István
2017.07.24.
A hétvége irgalmatlan nagy botránya volt, hogy meghúzták a haját egy nőnek Tusványoson, miközben Orbán Viktor beszélt.
Alább közlünk egy életrajzot, amely a 2017. július 22-i állapotot tükrözi. A kérdésünk csak annyi: a BKK-ra vonatkozó intervallumnak mi lesz a záró dátuma?
A napokban több hír is szárnyrakapott arról, hogy majd jól kifütyülik a Tusványoson előadást tartó Orbán Viktor. Határeset.
Kecskés István
2017.07.22.
Klaus Johannis román államfő Székelyföldön járt a napokban, ahol a többséggel, vagyis a székelyekkel találkozott, a román kisebbség meg is sértődött ezen.
Charlotte
2017.07.21.
Valami kétségkívül alakul. Ez egy minapi, fehérabroszos találkozó kapcsán eléggé egyértelművé vált, hiszen – miközben a FINA Világbajnokság újra portyázásra bírta a hiénákat – a taxis rendelet módosításában oroszlánrészt vállalók megvitatták az eddigi eredményeket és a közeljövő feladatait. A kulcsszó: rend. Minden téren, és mindenek előtt.
2017.07.19.
Rémisztő képek járták be a hírműsorokat 2014. július 15-én (és a rákövetkező napokban) a lángoló Kodály köröndi palotáról, a világörökségi területen fekvő Andrássy út 83-85. épületéről. A Blogstar bloggerei már akkor aggódó figyelemmel követték írásaikban a lakók sorsát és az önkormányzat erőfeszítéseit, és az évforduló alkalmából most sem tesznek másképpen. Kérdéseinket jóhiszeműen elküldtük Terézváros önkormányzatának, de sajnos a remélt jó hírek helyett lesújtó válaszok érkeztek. Ráadásul a két legfontosabbat lepasszolták a május végén felbukkanó új közös képviselőnek. Mintha az önkormányzat is szerényebb erőfeszítéseket tenne…
2017.07.16.
Tudják van az a rendezvény Velencén. Az EFOTT. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Koncertekkel, programokkal. És idén botránnyal.
Kecskés István
2017.07.15.
Balatonfüreden is elkezdődött a vizes világbajnokság. Amellett, hogy született egy hetedik hely is, érdemes volt nyitott szemmel járni az utcákon.
2017.07.15.
Olaszországi tudósítónknak nem telnek unalmasan a napjai. Matteo Renzi mérhetetlenül undorító politikai (legfőképpen kommunikációs) pálfordulása után talán még inkább nyitott szemmel követi az itáliai partokon történő eseményeket és az arról szóló híradásokat. Most Giancarlo Palombi írását, amely a La Veritá c. napilap 2017. 07. 13-án számában jelent meg ismerteti a blogstar.hu olvasóival.

Ezeket a cikkeket olvastad már?