Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 14, 58, 59, 78, 85. Joker: 252468. Nyeremények: 4 találatos szelvény 19 darab, nyereményük egyenként 2.587.980 forint; 3 találatos szelvény 2.112 darab, nyereményük egyenként 24.835 forint; 2 találatos szelvény 60.124 darab, nyereményük egyenként 1.910 forint.
Blogolj!

Csatatérré változott egy római park a migránsok miatt! – videó

Kecskés István

Úgy tűnik valóban elfogyott az olaszok türelme: ma hajnalban vízágyúkkal kergették szét Róma egyik csomópontjában a bevándorlókat. 

A Termini pályaudvar környékén telepedtek meg a migránsok, akik lényegében a parkba költöztek, ott töltötték mindennapjaikat. Tüzet raktak és főztek, ettek, ittak és elvégeték kis és nagy dolgaikat is. 

Az idegenrendészet szerint korábban egy üresen álló épületet foglaltak el a bevándorlók, akiket onnan kiebrudaltak, így a Róma egyik legforgalmasabb csomópontjába költöztek. A rendőrök oszlatására ébredő, többségében afrikai férfiak használati tárgyaikkal, üvegekkel, kövekkel viszonozták a vizet. 

A hatóságok szerint a migránsok veszélyt jelentettek az ott élőkre és közlekedőkre és korábban felajánlottak nekik egy másik szállást, de azt nem fogadták el. 

A La Republica videója: 

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/41583/pics/lead_800x600.jpg
migráns,Olaszország
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?