Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 14, 58, 59, 78, 85. Joker: 252468. Nyeremények: 4 találatos szelvény 19 darab, nyereményük egyenként 2.587.980 forint; 3 találatos szelvény 2.112 darab, nyereményük egyenként 24.835 forint; 2 találatos szelvény 60.124 darab, nyereményük egyenként 1.910 forint.
Blogolj!

Amikor Karácsony Gergely Szent Istvánnak hiszi magát…

Első gondolatom az, hogy ekkora ökörséget ember nem tud mondani. De aztán jön Karácsony Gergely, és kimondja:

Karácsony Gergely azt mondta, a 2018-as választás után újra kell alapítani a Szent István-i államot…

Mondjuk a Zuglóban teljesen talaját (és leginkább józan eszét) vesztő Gergelytől nem ez az első elképesztő megszólalás. De amikor egy a mínusz 1 és 0 százalék közötti népszerűségű pártjának elnökeként ki- és bejelentette, hogy jövőre ő lesz a miniszterelnök, akkor abban bíztam, hogy ennél nagyobb baromságot már ő sem képes kitalálni és kimondani.

Aztán eljőve Szent István ünnepe és kiderült, hogy dehogynem. Karácsony Gergely biza Szent Istvánnak képzelve magát újra akarja alapítani a Szent Istváni államot.

Nem szeretnék pont Szent István ünnepén ünneprontó lenni, de jó előre szólnom kell, hogy ehhez sok-sok hitetlen nem keresztényt kell majd Karácsony Gergelynek megölnie, megöletnie, néhány közeli rokonát megvakíttatnia és egyéb, nem pont liberális-demokrata konform államszervező cselekedetet végrehajtani! Ha már újra akarja alapítani a Szent István államot. Ja, és ne felejtsen majd papokat behívni, templomokat építtetni, oda a népeket akár erőszakkal is behajtani!

De józanul végig gondolva mindezt, én azért azt javaslom Karácsony Gergelynek, hogy legyen óvatos: előre ne kérjen a pápától koronát magának!

Egyébként pedig most már kíváncsian várom Karácsony szent ünnepét. Gondolom, akkor Karácsony Gergely azt jelenti be, hogy tulajdonképpen ő a Jézus Krisztus… 

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/41466/pics/lead_800x600.png
Karácsony Gergely,Szent István
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?