Nem volt ötös a lottón
Nyerőszámok: 14, 58, 59, 78, 85. Joker: 252468. Nyeremények: 4 találatos szelvény 19 darab, nyereményük egyenként 2.587.980 forint; 3 találatos szelvény 2.112 darab, nyereményük egyenként 24.835 forint; 2 találatos szelvény 60.124 darab, nyereményük egyenként 1.910 forint.
Blogolj!

Vona mindenkitől bocsánatot kér. Csak a becsapott választóitól nem…

Vona, az örök hiteltelen politikus. 

A nem is oly régen még uniós zászlót égető Vona, ma már Brüsszel lakája. A nem is oly régen még az Unióból kilépni akaró Vona, ma már az „unió pecsétjével” indít aláírásgyűjtési kampányakciót.

A nem is olyan régen még magát nemzeti radikálisnak mondó Vona, ma már se nem nemzeti, se nem radikális.

A nem is olyan régen még engesztelhetetlenül kommunistaellenes Vona, ma már nyíltan együttműködik a kommunista utódpártokkal.

A nem is oly régen még alpári és elfogadhatatlan módon zsidózó, cigányozó Vona ma már a bocsánatot akar kérni a zsidóktól és cigányoktól.

És a választói? Akik elhitték neki, hogy a nemzeti érdekeket képviseli, radikálisan? Na, pont ők nem számítanak Vonának…

Mert Vona a gerinctelen, elvtelen áruló örök mintapéldája.

Vona az örök idióta, akinek önálló, értelmes ötlete soha sincs. Vona az örök vesztes, aki örökké hiába sóvárog a hatalom után. Vona az örök szolga, aki mindig valakinek a készséges hűbérese. Vona az örök acsarkodó, akit mindig a gyűlölet vezet.

Vona, az örök hiteltelen politikus. 

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/41344/pics/lead_800x600.jpg
hiteltelen,Jobbik,vona gábor
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?