Blogolj!

Székely zászlót éget egy román – videó

Kecskés István
Az itthon.ro cikke:
Székely zászlót égetve üzent egy román "hazafi" a magyaroknak, hogy Romániának csak egy zászlaja van, az a piros, sárga kék. A hozzászólók között van aki a magyarok kivégzését szeretné.
Birsan Cosmin, egy román szélsőséges, székely zászlót égető videót tett fel Facebook-oldalára. A videóban elmondja, hogy Romániának csak egy zászlaja van, az pedig a piros, sárga, kék. A nagyromán amúgy rosszul van informálva, saját zászlaját sem ismeri, mert amiről ő beszél az Csád lobogója, a román sorrend: kék, sárga, piros.
A videót kísérő hozzászólásban kifejti, hogy Székelyföldön egy rágógumit próbált venni, de a kiszolgáló nem értette meg.
Eddig több mint nyolcezren nézték meg a videót, közel háromszázan meg is osztották. A hozzászólásokban rengeteg magyargyalázó hozzászólás van, többek között a magyarok kivégzését helyezi kilátásba egy másik nagyromán.

Hol vagytok jogvédők? Hol vagytok, aki rendszeresen feljelentik Magyarország az EU-nál? Hol vagy TASZ? Hol vagy Transparency International? Hol vagy Soros? Hol vannak a Soros szervezetek? Miért hallgatnak a liberálisok? 

Ja, ez nem fontos…

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/39765/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?