Blogolj!

Lassan cukisodik a Jobbik

Kecskés István

Szilágyi György, jobbikos országgyűlési-képviselő – már bocsánat – nyakonbaszná Dömötör Csaba államtitkárt. 

Mondjuk ha elvonatkoztatunk ennek az egésznek a biológiai képtelenségétől, akkor érdemes azon elmorfondírozni, hogy hol is tart most a cukisodás útján elindult szélsőjobboldali mozgalom. A "Gyere ki, úgy nyakonbaszlak, hogy leszáll a fejed!" mondatból úgy tűnik, hogy azért ez még nem az a negédesen, az érvekre hagyatkozó párt. Vagy, hogy úgy mondjam még mindig kísért Zagyva György Gyula bárdolatlan szellemisége. 

A stíluson – ami persze maga az ember – nincs mit csodálkozni, hiszen Szilágyi György a Ferencváros B-középben szedte fel az alapokat, ott pedig a nyak ilyen, vagy olyan fenyegetése teljesen hétköznapinak számít. Sőt tulajdonképpen, ha kiindulunk a néhány évtizeddel ezelőtti bevett rigmusokból Szilágyi-szurkoló sokkal durvábbakat is tudna mondani, mint Szilágyi-képviselő. 

Aztán persze a képviselő elmondta, hogy az indulat vezette – mi lett volna, ha kikap szombaton a Ferencváros az örökrangadón? – és még a választóktól is bocsánatot kért, mert bevitte az Országházba a lelátói stílust. 

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/38034/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?