Blogolj!

Ilyen nincs, és mégis van!

Két MTI hír. Kérem figyeljék az időpontokat!

Az első hír:

Gyalogosok közé hajtott egy furgon Stockholmban, halottak

Stockholm, 2017. április 7., péntek (MTI) - Sétálóutcába hajtott egy furgon Stockholmban péntek délután, és legalább három embert halálra gázolt - jelentette a svéd média.

A jármű ezt követően behajtott egy bevásárlóközpont területére, majd kigyulladt. A rendőrség megerősítette a tömeges gázolás tényét.

MTI 2017. április 7., péntek 15:37

A második híradás:

Ejtették a terrorizmus vádját a járókelők közé hajtó antwerpeni férfi ellen

Brüsszel, 2017. április 7., péntek (MTI) - Ejtették a terrorizmus vádját a tunéziai férfi ellen, aki két hete járókelők közé hajtott az autójával Antwerpen egyik belvárosi sétálóutcájában - jelentette be a belga szövetségi ügyészség pénteken.

"Nem volt elegendő bizonyíték ahhoz, hogy megállapítsák a terrorizmusra vonatkozó jogszabályok megsértését" - közölte az ügyészség.

Március 23-án Mohamed R. járókelők közé hajtott az észak-belgiumi Antwerpenben, de sikeresen megállították, senki sem sérült meg. Autójában késeket és egy puskát találtak.

2016. március 22-én a belga fővárosban a Zaventem nemzetközi repülőtéren és a Maelbeek metróállomáson is terrortámadást hajtottak végre, harminckét ember halálát okozva. 

MTI 2017. április 7., péntek 16:57

Kérem mindenki őrizze meg a hidegvérét! Európában minden a legnagyobb rendben. Csak éppen egyesek fejében van büdös nagy zűrzavar. Vagy totális sötétség.

Címkék: Terrorizmus
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/36945/pics/lead_800x600.jpg
Terrorizmus
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?