Blogolj!

18+: faszozós, gecizős kampány jön?

Kecskés István

Hogy mi a polgári értékrend azt úgy nagyjából mindenki tudja, de legalábbis azzal sokan tisztában vannak, hogy mi nem az. Például nagy nyilvánosság előtt "gecizni" valakit – teljesen mindegy, hogy kit –, az nem biztos, hogy beleillik. Meg aztán azzal fenyegetni valakit, hogy "miliméterenként lesz levágva a faszuk" sem teljesen illik bele a polgári világba. 

A gecizést most hagyjuk is, azon már túl vagyunk, Simicska Lajos a maga egyszerű módján formált véleményt annak idején Orbán Viktorról, akihez korábban komoly személyes szálak fűzték és a pletykák szerint gazdaságilag sem állt távol Simicska a miniszterelnök köreitől. Aztán összekülönböztek és ebből lett a "G-nap" a magyar közéletben.

Simicska Ádám az apjára ütött (Fotó: zsurpubi.hu)

Ezt követően vett 180 fokos fordulatot a Simicska tulajdonában álló Hír TV, Lánchíd Rádió és Magyar Nemzet. Most ez utóbbi az érdekes, hiszen a lap fejlécében továbbra is ott áll a "Polgári napilap" meghatározás. Az újság kiadójának társügyvezetője Simicska Ádám, aki a zsurpubi.hu oldalnak adott ma egy nyilatkozatot. Többek között ezt is mondta, amikor annak a vélelmének adott hangot, hogy a családját lesifotósok figyelik: 

Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk.

A fene tudja. Valahogy nem tudom elképzelni azt a pillanatot, amikor a polgári értékrend mentén ezt én élvezem… Sőt: inkább ijesztő az a kampány, ami előttünk áll, vagy már éppen el is kezdődöt. 

Balra a felirat: Polgári napilap

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/36780/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?