Blogolj!

Juhász Péterre fütyül a Momentum…

Az a baj, hogy Juhász Péter nem olvassa a Blogstart, mert ha ezt tenné, akkor tudná, hogy hiába próbálkozik a Momentum Mozgalommal barátságot kötni ez nem sikerülhet, hiszen az új párt senkivel sem akar barátkozni. A MoMo nem köt szövetséget az Együttel sem, így Juhász Péter és füttyösei úgy tűnik magukra maradnak. 

Szóval azt azért nagyjából lehetett tudni, hogy a Momentum nem lép frigyre még a szépen fütyülőkkel sem – ahogy korábban írtam, a mozgalmistáknak minden szar… 

Persze ezt Juhász Péter vagy nem sejtette, vagy egyszerűen csak folytatta a kamikaze akcióját a baloldalon, de annyira még Juhász Péter sem lehet ostoba – persze lehet… –, hogy házhoz menjen a lóf… pardon, a pofonért. Nem is az. Pontosan felmérte, hogy ha nem bútorozik össze valakivel, akkor egyféleképpen juthat be a Parlamentbe: elmegy a látogatóközpontba, vesz egy jegyet és turistaként nagy szemekkel megnézi az épületet, a koronát és talán még helyet is foglalhat pár percre. 

Már pedig úgy tűnik, hogy Juhásznak nem nagyon lesz más lehetősége, mert a mozgalmisták visszautasították az ajánlatot, mondván ők bizony senkivel sem forrnak szövetségbe. Főleg most, hogy egy állítólag Jobbik közeli közvéleménykutató cég mérése szerint elérik a parlamenti küszöböt – nem a látogatóközpontban, az megmarad Juhász Péternek. 

Mindenesetre jól mutatja a baloldal állapotát, hogy egyfelöl Botka László (MSZP) és Gyurcsány Ferenc (DK), másfelöl pedig Juhász Péter és a Momentum nyírja egymást. 

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/36613/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
László Zoltán Zentai 2017-06-13 16:11:43
A remek szemétség, ahogy végigsöpör a médián! Nembaj, csak veszekedjenek! Úgy jó, csak csinálják!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?