Blogolj!

Bevándorlók jönnek Belgiumból


Sokan nevettek, amikor Orbán Viktor évértékelőjében arról beszélt, hogy szívesen látjuk a német, az olasz, a franca, a holland és a belga bevándorlókat hazánkban. És most megjelent egy cikk Belgiumban, ami arról szól, hogy sokan jönnek közülük hazánkba, mert itt olcsóbb az élet, mint náluk és nincsenek migránsok sem!

Emigreren naar Hongarije? "Voor 5.000 euro hebben we hier perfect huisje. In alle rust"

A cím beszédes. 

Persze ez önmagában kevés, így megkértem egy Belgiumban élő, magyar felmenőkkel rendelkező ismerősömet, hogy röviden foglalja össze az írást. Elég egyértelműre sikerült a tolmácsolás: "Sok belga akar Magyarországra költözni, mert ott minden olcsóbb és nincsenek migránsok."

Beszélgettünk. 

Szomorú képet festett a belga hétköznapokról, arról hogy milyen komoly nehézséget jelent a számukra a sok török és marokkói migráns, miként mérgezik a meg a hétköznapokat. Ehhez képest pedig itt van Magyarország, ahol minden olcsóbb, mint Belgiumban és még migránsok sincsenek. Ez pedig a belgáknak is vonzó és jönnek. 

A cikkből persze az is kiderül, hogy olcsón vesznek házakat, amiket az ő fizetésükhöz, nyugdíjukhoz mérten olcsón tudnak tataroztatni. 

Vagyis a belgák már jönnek. Vannak itt már németek is. Jönnek majd a többi nagy európai, migránssimigató ország polgárai is? Még a végén kiderül, hogy valóban minden megfordult és a nyugatiak jönnek hozzánk migránsként. Megváltozott a világ. 

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/34168/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
József 2017-02-23 18:26:49
Minden keresztényt be kell fogadni, Hely van, munkaerőhiány is van! Szigligeten már van ide települt német Berlinből. Jana
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?