Blogolj!

Buszvezetőt ütött meg a cigánygyerek – videó

Nem volt se jegye, se bérlete annak a cigány fiatalembernek és társának, aki még jaunár 1-én szállt fel a Szigetszentiklós-Csepel buszra. Amikor a söfőr kérte az utazásra feljogosító tikettet, akkor nem kapott semmit. A vezető jelezte, hogy addig nem indul el, ameddig nem vesz jegyet. Erre a cigánygyerek bemosott egyet a sofőrnek. Itt tartunk. A rendőrség keresi az elkövetőt. 

A police.hu közleménye:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság 01210/145/2017. bűnügyi számon nyomozást indított közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi és egy nő 2017. január 1-jén 12 óra 10 perc körül egy Budapest XXI., Erdősor utcai buszmegállóban felszállt a Szigetszentmiklós és Csepel között közlekedő buszra, ahol a járművezető kérése ellenére nem mutatták be érvényes jegyüket illetve bérletüket. A sofőr jelezte a két utasnak, hogy nem indul el addig, amíg nem igazolják azt, hogy jogosultak az utazásra. A pár férfi tagja ezen felháborodott, odalépett a buszvezetőjéhez és megütötte, ezután mindketten leszálltak a járműről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-70-198-8531 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33957/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?