Blogolj!

Lázár János felbosszantotta a feministákat

József

Bevallom nem tudom milyen véres szájú feministának lenni. Elképzelésem sincs. Ugyanakkor az egyik Facebook csoportjukat figyelem, mert érdekeseket írnak. Most például százezres tüntetéseket látnak maguk előtt, mert két budai kórház jelentős támogatást kapott, s vállalta, hogy náluk nem fogadnak el a munkatársak hálapénzt, illetve nem hajtanak végre abortuszt. 

Ezen aztán annyira felháborodtak a feministák, hogy csak na! 

A Facebookon közzétett bejegyzés eleve "BREAKING" volt, de aztán lett benne "UPDATE" is. Nézzük mit is írnak a hős magyar amazonok. 

UPDATE: Nincs semmi félreértés, Lázár János most nyilatkozott az RTL Klubnak, szerinte ez egy ,,új kórházi modell" lesz. Szerintem meg százezres tüntetés. legalábbis remélem.

Bréking: kezdhetjük előállítani a transzparenseket, mert úgy tűnik, nincs olyan távol, hogy mehessünk az utcára lengyel barátaink után. Különlegesen aljas a módszer: nem tiltjuk be az abortuszt, épp csak pénzt adunk annak, aki nem végzi el. A többi meg már menni fog magától. Remélem, hogy valami pokoli félreértésről van szó, mert valóságnak igazán rémisztő. (v.)

,,A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, hogy a Bethesda Kórház és a Budai Irgalmasrendi Kórház a kormánytól kapott 8,7 milliárdos támogatásért cserébe vállalta, hogy felújított osztályokon nem végeznek abortuszt és nem fogadnak el hálapénzt."

Indulat az van bőven. Vagy talán ez már maga a feminiszta hiszti? 

A baj az ezzel a feminista gyülekezettel, hogy hülyébbek mint néhány igazán fafejű férfi. Úgy tűnik, hogy nekik csak a saját véleményük fontos. Az, hogy mondjuk valaki adott ügyben mást gondol egyáltalán nem számít, csak mondják – írják – a magukét. 

Az, hogy valakinek adott esetben más a véleménye, ne adj isten támogatja azt az elképzelést, amely szerint egy (két) kórház nem fogad el hálapénzt, illetve a jövőben nem végez abortuszt, az nekik nem fontos. Csak az, hogy fújják a magukét. 

Azt valószínűleg észre sem veszik a lila köd mögött, hogy amúgy két kórház kapott összesen 8,7 milliárdos támogatást. Ez talán a feministáknak nem fontos. Csak a hiszti. 

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33805/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?