Blogolj!

Férfi divat 2017. Férfi? Divat? (galéria)

Nehéz szavakat találni arra a kollekcióra, amit a közelmúltban mutattak be egy rendezvényen. A férfiaknak szánt ruhák nőknek való darabok. Olyan ez, mintha el akarnák törölni a férfiak és a nők közti különbségeket, össze akarnák mosni a szerepeket. A képek furcsák – botrányosak –, de nem a fotókkal van a baj, hanem azzal, hogy ezeket a ruhákat valóban bemutatták. 

Nyilván már itt is van a fülemben a liberális válasz, hogy nem lehet megtiltani, sőt támogatni kell. Nem. Nem akarom ezt megtiltani, mert ha nem lenne, akkor min bosszantanám fel magam így csütörtök reggel, de a támogatásomról szó sem lehet. Sőt. 

A fotók a Milan/Paris Men`s Fashion Week Facebook oldalán jelentek meg. 

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33774/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ilona 2017-02-09 11:16:57
Kiknek lehet az érdekük, hogy eltöröljék a férfiak és a nők közötti természet adta különbségeket? Már a britek is meghülyültek. A Brit Orvosi Kamara kiadott egy utasítást a kb. 150 ezer orvosnak, hogy ezentúl nem szabad az állapotos nőket kismamának, vagy anyukának szólítani, mert az sérti a férfinek született, de magukat nőként regisztrált, vagy nőket született, de magukat férfinak regisztráltatókat. Ehelyett "terhes személy" legyen a megszólítás. Kinek, kiknek lehet ez az érdeke, érdekük?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?