Blogolj!

"Köszönjük Fiúk, igazán különlegesek vagytok!”

Ezek Krisztina, egy Veronában élő magyar hölgy szavai, aki mint önkéntes segítő, egészen közelről élte át az A4-es autópályán péntekről szombatra virradóra történt 16 halálos áldozatot követelő busz balesetet. 

Regös Krisztina, Veronában élő magyar levelet írt azoknak a rendőröknek, akik szembekerültek a tragédiával. Íme a levél: 

“Ha tudnám a neveiteket egyenként köszönném meg nektek. Tényleg különleges emberek vagytok.” 

“Egészen közel voltam a balesetben érintett emberekhez. Ezekben az napokban sok Olaszországban élő magyarral együtt láttuk ezt a leírhatatlan emberséget, amit az olasz rendőrök tanúsítottak. Szeretném, ha a szavaim valahogy eljutnának hozzájuk, mert szeretném, illetve az összes magyar szeretné megköszönni nekik. Kérem, segítsenek, hogy megkapják az üzenetet” - írja -”Meg kell, hogy köszönjem nekik. Meg kell köszönnöm, hogy ezekben a szörnyen nehéz napokban velünk voltak. Meg kell, hogy köszönjem ezeknek a hatalmas szívű rendőröknek. Csak pozitív jelzővel tudom leírni ezt az általam soha nem tapasztalt példamutató magatartást. Ezek a rendőrök levetették a kabátjukat, lehúzták a lábukról a csizmát, hogy odaadják a ruha nélkül maradt magyar gyerekeknek. Segítették a szülőket és tényleg, igazán mindenben mellettünk voltak. Sajnos nem tudom a neveiket, hogy mindegyiküknek egyenként mondja hálát. Boldog vagyok, hogy ilyen csodálatos embereket ismerhettem meg, mint ti, és azt szeretném, hogy mindenki megtudja, milyenek vagytok. Minden magyar nevében, teljes szívből köszönöm. Tényleg különlegesek vagytok.” 

(Az “Arena” c. veronai járási lap 2017. 01. 25-i számából) 

http://m.larena.it/home/provincia/strage-in-a4-grazie-poliziotti-siete-speciali-1.5444402

 

 

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33428/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?