Blogolj!

Magyarok védték magyaroktól Veronában a gyerekeket


Sajnos tragédia történt Olaszországban. Magyar fiatalok haltak meg egy buszbalesetben. Elképzelni sem lehet min mentek keresztül az áldozatok, a túlélők, a családok. Az egész borzalom mértékét hűen tükrözi az is, hogy nemzeti gyásznap lesz a hétfő. 

Hozzátartozók érkeznek a baleset sérültjeit elszállásoló hotelhez az észak-olaszországi Veronába (Fotó: MTI)

Ilyenkor az tűnik természetesnek, igazi emberi cselekedetnek, hogy aki tud, igyekszik a tőle telhető legtöbbet megtenni, segíteni. A magyar bulvársajtó viszont legkevésbé emberi.

Szijjártó Péter külügyminiszter a vasárnap reggeli sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az áldozatok azonosítása az elkövetkező napokban történik csak meg, DNS-vizsgálatok szükségesek. Ehhez képest tele a közösségi média az áldozatok képeivel, a bulvároldalak ontják magukból a halottnak vélt fiatalok neveit és képeit. Volt olyan gyerek, aki a saját halálhírét olvashatta egy olaszországi szállodában. De az ott lévő magyarok, akik segíteni mentek, rengeteg idejüket és energiájukat kell abba fektessék, hogy megvédjék a gyerekeket ezektől az újságírónak nevezett vérszívóktól.

A Blikk és hasonszőrű papírra sem érdemes társaik alulmúlták önmagukat, ismét bebizonyították, hogy számukra az etika egy nem létező szócikk a lexikonban. Persze nem csak ennek az egy szónak nem ismerik a jelentését. 

Tragédia történt Olaszországban. Több is. Gyermekek haltak meg egy buszbalesetben, a magyar bulvársajtó pedig lubickol a vérükben. Gyomorforgató.

3
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33332/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Jutka 2017-01-22 21:36:28
A rémhírterjesztésnek semmi köze a véleményszabadsághoz! Nem kellene talán ezeket a rosszindulatú, megélhetési ripacsokat esetleg az általuk terjesztett álhírek súlya arányában szankcionálni? Annyi pártot tartunk el - ezzel egyik sem kockáztat egy törvényjavaslat erejéig szavazókat szerezni?
Válaszolok
bcd43 2017-01-22 20:11:06
Ezért tart itt ez az ország............
Szégyen, s felháborító amit a médiák művelnek.
Válaszolok
Laszlo 2017-01-22 16:13:41
A szenzációleső újságíróknál mocskosabb állat nincs a Földön. Ez egy külön állattani rend. Rohadjanak meg a fotósaikkal együtt. A sajtótájékoztatókon való részvételükkor bizonyítják a legjobban, hogy semmi közük az emberi fajhoz.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?