Blogolj!

Vizuálisan informáló kerítés a határon!

Kecskés István

A déli határon felhúzott kerítésnek és az oda vezényelt rendőri, valamint honvédségi erőknek köszönhetően Magyarország egész Európa legbiztonságosabb országa, hiszen hozzánk nem tudnak ellenőrizetlenül bejutni az illegális bevándorlók. Ezzel együtt a figyelem nem lankadhat, hiszen kiszámíthatatlan a nemzetközi helyzet. Egyszerűsítve: benne van a levegőben, hogy Törökországból egyik pillanatról a másikra sokszázezer (millió?) migráns indul el az irányunkba.

Pintér Sándor (jobbra) a déli határon (Fotó: MTI)

Erre figyelmeztetett Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón és erre hívta fel a figyelmet Pintér Sándor belügyminiszter is a szegedi sajtótájékoztatóján. Annak érdekében, hogy Magyarország továbbra biztonságos sziget legyen Európa közepén új technológiák bevetése is szükséges lehet.

A belügyminiszter kiemelte, hogy a korábban felépített kerítés jó állapotban van, az egységek rendelkeznek hőkamerákkal is, amelyek segítségével előre látják, hogy mi várható Szerbia irányából, ugyanakkor azt is elmondta, hogy a rendszer komponensei jelenleg nincsenek összehangolva.

Pintér Sándor a szemle során megtekintett egy új, modernebb védelmi rendszert is. Amennyiben a kormány dönt ennek a felállításáról, akkor még nehezebb helyezte kerülnek az illegálisan hazánkba készülő migránsok és az embercsempészek is, hiszen egy vizuálisan informáló kerítésről van szó. Az új rendszer paramétereiről, várható költségeiről és az építéshez szükséges időről a kabinet tájékoztatást kap.

A lényeg persze minden magyar állampolgárnak az, hogy a biztonságunk megmaradjon és az sem mellékes, hogy ennek egész Európa a haszonélvezője lesz, reméljük ezt nem felejtik majd el a kvótapárti uniós képviselők sem.

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33267/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?