Blogolj!

Eörsi Mátyás sem több, mint egy hazaáruló

A volt SZDSZ-es Eörsi Mátyás egy táborba helyezkedett Traian Basescuval, azzal a román politikussal, aki nem is olyan régen arról beszélt, hogy szerinte Románia határa a Tiszánál lenne jó helyen és úgy csak halkan, de nem is annyira burkoltan küldött egy hadüzenetet Magyarországnak. Nos ez a két bukott liberális most közösen írt levelet Donald Trumpnak. 

Az tulajdonképpen lényegtelen, hogy kinek írták a levelet, mert magyar ember Basescuval közösen senkinek sem ír még csak annyit sem, hogy hozzon egy tejet a boltból. Ugyanakkor a liberális Eörsi Mátyást nem zavarja, hogy Basescu és ő egy papíron szerepelnek. 

De így legalább közösen hazudhatnak. 

Mert azt írják, hogy ők mindannyian – a levél többi aláírójával együtt – befolyások politikai döntéshozók és még véleményformálók is. Utóbbi állításban mondjuk lehet valami, mert például az én véleményem erősen formálódott Eörsi Mátyással kapcsolatban. Hazug, hazaáruló. 

Hazudik, hiszen 2010 óta a magyar parlamentnek sem tagja, nemhogy európai döntéshozó, vagy véleményformáló lenne – egy Demokráciák Közössége nevű gittegylet nevében szokott megszólalni és 2012 óta Gyurcsány Ferenc pártjának tagja, de ez azért így sem valami sok. Az pedig, aki azzal a Basescuval közösséget vállal, aki fenyegette Magyarországot, az nem más mint hazaáruló. 

Mondjuk az egész iromány a helyén van már. Donald Trump valószínűleg nem válaszol nekik semmit. Maximum annyit, hogy "levelüket megkaptam, iktattam."

A hengeres iktatóba…

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33160/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?