Blogolj!

Sok százmilliós a migránsok utánpótlási bázisa

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mondott a határvadászok eskütételén, amelynek időpontja ráadásul a doni áttörés 74. évfordulójára esett. Mivel nem minden tanulság nélküli napjainkban ez az Orbán-beszéd, ezért változtatás nélkül megosztjuk Olvasóinkkal. 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Szülők és Családtagok! 

Örülök, hogy ma itt lehetek együtt, Önökkel. Zord idők bátor és elkötelezett embereket kívánnak. Önök ma arra tettek esküt, hogy megvédik Magyarország határait, megvédik a magyar otthonok biztonságát. Ezzel Európát is védik, ahogy ez mifelénk az utóbbi 500 évben lenni szokott. Megvédeni magunkat és Európát is: ez lett évszázadok alatt a magyar nemzet sorsa.

A naivitás, az illúziók és az erélytelenség korszaka lezárult Európában. Két lábbal kell állnunk a földön, és abból kell kiindulnunk, amit látunk, és nem abból, amit látni szeretnénk.

Vannak, akik azt gondolják, hogy minden ember, aki Európába jön, a mi szokásaink és törvényeink szerint akar élni. A tények ennek éppen az ellenkezőjét mutatják. Terrortámadások, zavargások, erőszak, bűnözés, etnikai és kulturális összeütközések mind arra figyelmeztetnek, hogy akik idejönnek, nem a mi életünket akarják élni, ők a saját életüket szeretnék folytatni, csak éppen az európai emberek életszínvonalán vagy éppen abban az országban, ahová a brüsszeli bürokraták szét akarják osztani őket.

Tudjuk, hogy a migránsok áldozatok is, az embercsempészek, a beengedést és meghívást ígérgető európai politikusok és saját illúzióik áldozatai.

Értjük őket, de nem engedhetünk a követelésüknek, nem engedhetjük be őket Európába. Az emberi jogok sehol sem írják elő a nemzeti öngyilkosságot. Ráadásul az illegális bevándorlók között terroristák is érkeznek, ezért több európai országban is ártatlan emberek veszítették el életüket, és fizettek életükkel saját országuk gyengeségéért. Az igazságot el kell ismerni akkor is, ha az a magyarok számára kedvező. Az igazság az, hogy Európa jobban járt volna, ha nem támadja a magyar megoldásokat, amelyek működőképesnek és hasznosnak bizonyultak, és amelyeket azóta már egyre több ország átvesz tőlünk. Az igazság az, hogy az illegális bevándorlás és a korlátlan migráció egyszerre fenyegeti a mindennapok biztonságát, veszélyezteti gazdasági eredményeinket, és veszélyezteti a kultúránkat. Az igazság az, hogy azt tettük és azt fogjuk tenni, amit kötelességtudatunk és lelkiismeretünk diktál: megvédjük hazánk határát, megvédjük a saját életünket, és megvédjük mindennapjaink biztonságát. Az igazság az, hogy tettekkel bizonyítottuk, hogy megálljt lehet parancsolni a bevándorlásnak, mert ehhez csak elszántság, bátorság és akarat kell – és mindenekelőtt olyan emberek, mint Önök. 

A magyar honvédség és rendőrség munkájának köszönhetően Magyarország ma az Európai Unió egyik legbiztonságosabb országa. Nálunk nincs terrorizmus, nincs tömeges erőszak, nem hajtanak teherautóval az ünneplő emberek közé. De kérem Önöket, ne feledjék, mindez nem jelenti azt, hogy velünk, magyarokkal nem fordulhatnak elő ilyen szörnyűségek.

Az európai migrációs válság nem ért véget, Brüsszel továbbra is szét akarja osztani az elmúlt években illegálisan bejutott kétmilliós tömeget. A nyomás, a határainkra nehezedő nyomás a következő években nem fog megszűnni, sok százmilliós a jobb élet reményében útnak indulók utánpótlási bázisa, a világ nem a rendezettség, hanem a kiszámíthatatlan nyugtalanság irányába tart. Kívülről, Brüsszelből továbbra sem várhatunk megoldást, épp ellenkezőleg: nekünk kell megvédenünk saját magunkat. Mindig jobb arra számítani, hogy nem lehet nekünk ártani, mint arra, hogy nem akarnak nekünk ártani. Mindebből az következik, hogy a határvédelem továbbra is kiemelt fontosságú nemzetbiztonsági ügy. Biztosítom Önöket, hogy a kormány továbbra is megteremti a fizikai, jogi és élőerős, hármas védelmi vonalunk működési föltételeit.

Végül szeretném a magyar emberek nevében megköszönni Önöknek, hogy volt bátorságuk vállalni ezt a szolgálatot. A tisztesség úgy kívánja, hogy megbecsüljük azokat, akik akár az életüket is hajlandóak kockáztatni azért, hogy a többi magyar ember biztonságban legyen. Ehhez a munkához Önök minden szükséges tudást megkaptak elöljáróiktól. A legfontosabbat azonban mindannyian otthonról hozták magukkal: a bátorságukat. Ne felejtsék: a bátorságot joggal tartják az első számú emberi tulajdonságnak; ez az, ami lehetővé teszi az összes többit. Azt se felejtsék, hogy mi, magyarok szerencsés nemzet vagyunk, mert az első számú tulajdonság történelmi örökségünk. Ez a bátorság tartotta meg Magyarországot ezer éven át, és erre a bátorságra alapozzuk a magyar jövőt is. Kérem, tartsák észben: az Önök bátorsága a magyar emberek biztonságának alapja! Sok sikert kívánok a munkájukhoz!

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/33137/pics/lead_800x600.jpeg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
J.L 2017-01-15 10:33:33
Oriana Fallaci olasz írónő ,,Az értelem ereje" címmel idén magyarul is megjelent művében kegyetlen őszinteséggel tárja fel az iszlám Európát bekebelező tevékenységét. Szerinte Európa már Eurábia, az iszlám egyik gyarmata.

Pesszimista hangot üt meg könyvében. Európának vége, nem fogjuk tudni megvédeni, így benne Magyarországot sem. Legfeljebb egy kicsit később lesz nálunk az, ami Nyugaton már van, de itt is ugyanaz fog bekövetkezni.

Mindezt tényekre alapozza. Például Svájcban a muszlimok már 1995-ben elérték, hogy a Büntető Törvénykönyvbe betettek egy kiegészítő cikkelyt, ami alapján egy muzulmán bevándorló vallási rasszizmus, vagy faji diszkrimináció címen simán győzelmet arathat a bíróságokon bármilyen közte és befogadói között támadt személyes vagy eszmei ellentét során. E cikkely alapján a svájci muzulmánok a berni bíróságon keresztül Oriana Fallaci kiadatását kérték, hogy ellene Svájcban büntetőeljárást folytassanak le e könyve miatt. Most még Olaszország elutasította a kérelmet, a sajtó- és véleményszabadságára hivatkozva, de ki tudja, meddig áll ellen a nyomásnak.

Az írónő kifejti, hogy az egyetlen művészet, amelyben Allah fiai mindig is jeleskedtek, a megszállás, a leigázás fortélya. Gondoljunk csak a történelemre! Az iszlám seregek Krisztus születése után 635-ben elfoglalják a keresztény Szíriát és Palesztinát, 638-ban Jeruzsálemet és a Szent Sírt, 640-ben Perzsiát, Örményországot, Mezopotámiát és Irakot, 641-ben a keresztény Egyiptomot, Tunéziát, Marokkót, 711-ben az Ibériai félszigetet, Spanyolországot és Portugáliát. Ami pedig hazánkat illeti, a másfél százados török hódoltság 3orán mintegy 3, 1 millió magyart hurcoltak el rabszolgának.

Ma Európában 53 millió muszlim él. Az utóbbi fél évszázadban a muzulmánok száma 235 %-kal nőtt, míg a keresztényeké csupán 47 %-kal. Brüsszelben az újszülöttek 30, Marseille-ben 60 %-a muzulmán. A Londoni Nagymecset főfelügyelője már a nyolcvanas években figyelmeztette Margaret Thatchert, hogy az Egyesült Királyság muzulmánjai nem tűrhetik tovább iszlámellenes politikáját. Ma pedig már ott tartunk, hogy van olyan imám Londonban, akiről bebizonyított a négyszeres gyilkosság, és nem adják ki, politikai menedékre hivatkozva.

Nem csodálhatjuk e tényekkel szembesülve, ha Fallaci borúlátó. Ne feledjük ezúttal sem Edmund Burke igazságát: a rossz győzelméhez semmi sem kell inkább, mint a jók tétlensége.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?