Blogolj!

Hunvald, a legvastagabb pofájú magyar

Tátott szájjal, a fejemet rázva olvastam a hét legkeményebb hírét: Hunvald Gyuri felébredt politikai hibernációjából, aktivizálta magát és osztályrészét követeli az erzsébetvárosi politika szeméttelepén! Meg is csípettem magam a mellettem álló jóemberrel, ez csak álom lehet, vagy az én agyam lágyult meg, de sajnos egyik sem. Nem fér a fejembe: ha valaki polgármesterként többszáz millió forinttal károsítja meg a saját kerületét – „nem veszi észre”, hogy a gazdasági bizottságának a vezetője talicskával hordja el és árusítja ki Erzsébetváros vagyonát –, majd jogerősen elítélik, börtönben ül és szabadulása után úgy dönt, hogy újra elindul a választásokon, az nem normális. Mondjuk ki: Hunvald György nem normális! 

Persze lehetne erre csúnyább jelzőket is használni, de mégis csak úriemberek vagyunk. Mindenesetre sok mindent ki kell mondani még a hír kapcsán. Sokat elárul az ellenzék mentálhigiénés és erkölcsi állapotáról, hogy nem hogy nem elhatárolódnak egy életre a bűnöző ex-polgármestertől, hanem mártírként pajzsra emelik és mindent alá tesznek, hogy fehér pónilovon bevonuljon ismét Erzsébetvárosba. Az MSZP nem normális! 

De a magyar igazságszolgáltatási rendszer is megérdemel egy hatalmas kokit. Az lenne a minimum, egy ilyen bűnlajstrommal bíró, a választók bizalmával visszaélő, a polgármesteri lehetőségeit saját gyarapodására felhasználó bűnöző esetében, hogy legalább következő életének végéig eltiltják a közügyektől. Erre mi történik? Gyuri kibekkeli az ilyenkor sztenderd két éves eltiltását és mosolyogva megpróbálja ott folytatni, ahol abbahagyta. Már el is indította a kampányoldalát (erzsebetvaros2019.hu), ahol irgalmatlan szerecsenmosdatásba kezdve fényezi magát, és ami legszánalmasabb, hogy úgy csinál, mintha nem történt volna semmi. Tényleg! Picit elvonult pihenni, felszívta magát, és most kész újra tenni a jó választópolgárokért. Beszarás. Szóval visszakanyarodva a bekezdés elején taglaltakra, a bíróság ítélete nem normális! 

És, hogy ki nem normális még? Az, aki ezek után képes lesz még rá szavazni. Ne tegyék! Ne forduljunk vissza! Dobjuk már le az előző rendszer béklyóit! Örökre! Kérem! Könyörgöm!

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32602/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
MAGYAR VÉDELEM 2017-01-05 16:05:57
A FIDESZNEK ITT LENNE AZ IDEJE ELSZÁMOLTATNI,MÉG MAGÁT IS!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?