Blogolj!

Jávor Benedek egy troll

Kecskés István

Jávor Benedek olyan, mint egy troll. Nem, nem olyan aranyos, mint mondjuk a Jégvarázs című mesében, hanem egy amolyan paksi hapsi, mint amilyen a Muppet-showban könyököl a karzaton és kérés nélkül mindenbe beleszól. 

A Paks II beruházással kapcsolatban annyiszor lyukra futott, hogy ez már nem is olyan, mintha visszanyalt volna a fagylalt, hanem olyan, mintha maga Jávor Benedek ülne egy tölcsérben, mint egy gombóc puncs. 

Na de mindegy is, hogy mit és miért nyalt be a jó EP-képviselő, a lényeg az, hogy több alkalommal is feljelentette saját hazáját - ahogy arról a wattmester blog kellő alapossággal minden egyes alkalommal beszámol - az uniónál Paks II miatt, ám mindegyik beadványát elutasították. Attól most vonatkoztassunk el – nem könnyű... –, hogy ki az az elvetemült csibész, aki a hazája ellen munkálkodik, nézzük a puszta tényeket. Volt ugye egy kötelezettségszegési eljárás, mert Jávor szerint nem elég átlátható, viszont nagyon titkos minden. Ezt megszűntették, mert minden éppen eléggé transzparens. Aztán ez a hazafeljelentő azért fogalmazott beadványt, mert a fejlett jogérzékével úgy látta, hogy nem megfelelő a beszerzés és túlzó az állami támogatás. Ezt is elbukta. 

Ha aprópénzre akarjuk váltani Jávor Benedek európai ámokfutását, akkor megállapíthatjuk súlyos tízmilliókat bukott a magyar állam azon, hogy folyamatosan Brüsszelbe kellett járni védekezni a koholt vádak miatt. Szakértőket, jogászokat kellett fizetni, hogy az ország az igazát bizonyítsa. Mindeközben Jávor Béni meg üldögélt az unió biztosította Brüsszeli forgószékében és láthatta, hogy a Paks II beruházással kapcsolatban az EU döntéshozói szerint minden szabályos. 

Ha érzelmi alapon fogjuk meg a kérdést, akkor azt is mondhatjuk, hogy elvetemült ember az, aki a saját hazáját jelentgeti fel. Persze Jávor Benedek már csak ilyen. 

Egy troll. 

Ráadásul a gonoszabbik fajtából, aki úgy tűnik nem is túl okos. Bár óvatosan fogalmazok, mert a végén még engem is feljelent, pedig atombiztosnak tűnik, hogy valami nem stimmel nála. Vagy csak annyira utálja Magyarországot, ami a zsíros EU-s álláshoz segítette, hogy minden fórumon képes ellene tenni.

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/32095/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?