Blogolj!

Mi legyen Gyárfás Tamással? Szavazás!

Van élet Gyárfás után?

Akad, aki szerint nincs, de most az úszásról, annak szövetségéről, a MÚSZ elnökéről és a sportolókról van szó.

Tény: Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok felszólította a lemondásra Gyárfás Tamást, majd az úszónő után Gyurta Dániel, Kapás Boglárka, Bernek Péter, a Verrasztó testvérek és Czene Attila is arról beszélt, hogy a sportág ügyei nagyon nincsenek rendben.

Ez azért sok ám így egyszerre. Forradalom van az úszásban, amelyet Hosszú robbantott ki és követik őt a legjobbak ebben a harcban.

Talán eljött az ideje annak, hogy jó nyolc hónappal a budapesti vizes világbajnokság előtt Gyárfás Tamás távozzon, ám ezzel kapcsolatban csak egy út van: le kell mondania önként, ugyanis a közgyűlés biztosan nem váltja majd le, mert a tagok egy része az "ő embere", a másik része pedig tart tőle. Legutóbb is csak egy bátor – tegyük hozzá, kicsit félkegyelműnem tűnő – volt, aki szembement Gyárfással, természetesen nem ért el semmit.

Lemond-e az elnök?

Kizártnak tűnik. Még akkor sem, ha alkut kötnek vele.

Egyrészt mondta, hogy nem teszi. Másrészt az ország egyik legnagyobb sportberuházásában érintett – hülye lenne önként távozni. Vagyis patthelyzet van. Elvileg sokan elkergetnék Gyárfást, többen kritizálták az elmúlt négy napban, mint az eddigi években összesen. A háta mögött eddig is összesúgtak a kritikusai, de amikor szavazni kellett a közgyűlésen, akkor támogatták őt.

Persze mennie kellene, de van ám itt még egy gond. Ki jöhet utána?

És itt most nagy szünet következik. Nyilván esélye lenne Czene Attilának, esetleg még Szabó Tündének is vagy valakinek kívülről. Azt sem tudjuk, hogy az említettek elvállalnák-e a feladatot. Nem lehet könnyű Gyárfás Tamás örökébe lépni, mert azt kétségtelenül ügyesen elérte az elnök, hogy – eddig – mindenki kussolt, ám ha új ember jön, akkor a fene nagy demokráciában mindenki hangos lesz ám. Azonnali eredményeket várnak.

Nagyon bonyolult helyzet. 

Mi legyen Gyárfás Tamással?

Szavazok
2
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/31818/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Illés 2016-11-20 16:15:12
Ha elmondanák végre,hogy konkréten miért kell lemondania ,mi az amit nem, vagy rosszul csinál egészen más volna a leányzó fekvése.Így csak pampogásnak tűnik ez semmit mondó monyon le!!!
Válaszolok
Gábor László 2016-11-18 16:24:04
Ezt a kérdést csak az úszószövetség és a szakmabeliek vitathatnák meg, így én nem érzem úgy hogy kompetens az internetes társadalom és szavazásra kellene bocsátani egy ilyen komoly kérdést, pláne ha nem reprezentatív. Az előéletét pedíg nem szükséges összemosni a szakmai munkájával az úszószövetség berkein belűl. Ha külön nézzük az elöbbiért kötél járna de az utóbbi miatt a szakmának kell majd eldöntenie hogy hogyan tovább. Így nem szavazok.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?