Blogolj!

A Jobbik Vona Gábor farkába harapott


Bevallom egyáltalán nem érdekel, hogy Vona Gábor a nőkhöz, vagy a férfiakhoz vonzódik-e. Ez az ő dolga. Őszintén szólva a felesége levele sem különösebben zavarta össze nálam ezt a kellemes őszi pénteket, mert a játszma részének tekintem, hogy a Jobbik elnökének neje, a miniszterelnök feleségéhez fordul, hiszen ez az egész csak arról szól, hogy Vona Gábor egyenesen Orbán Viktorra akarja tolni a felelősséget a sajtóban megjelent hírekkel kapcsolatban. 

Meleg ez az egész ügy, de nem a Jobbik elnöke miatt, hanem azért, mert a szélsőjobboldali párt, a fenenagy cukisodás közben a saját farkába harapott – bármilyen fura is ez a fordulat ebben a témában. 

Fotó: MTI

Vona Gábor saját magát hozta kellemetlen helyzetbe. Szögezzük le: a Jobbik néhány évvel ezelőtt még egy egészen konkrétan homofób párt volt. Hogy mást ne mondjunk 2012-ben az volt a mozgalom terve, hogy börtönbe zárja a melegeket. 

Vagyis a Jobbik és Vona Gábor egy egész országot hangolt a melegek ellen – nemcsak a Pride-on vonaglókra gondoltak, hanem azokra is, akikről meg sem mondanánk, hogy a saját nemükhöz vonzódnak – és most ennek jó alaposan megissza a levét. Fura helyzet, de tulajdonképpen a Jobbik korábbi politikája miatt kényszerül most védekezni Vona Gábor. A pártelnök mára egészen addig jutott, hogy szerinte mindenkinek magánügye a nemi hovatartozása, vagyis már egyáltalán nem akar lesittelni senkit emiatt. 

Az egész ügy semmi mást nem mutat csak azt, hogy a szélsőjobboldali, főutcákon masírozó Magyar Gárda mellett szépen megnövekedett Jobbik azt sem tudja, hogy hol van. Nem tűri az idegeneket, de aztán nem szavazza meg az Alaptörvény-módosítást, börtönbe zárná a melegeket, de mára már mégis inkább magánügynek tekinti, hogy ki kit szeret. Megy a tolódás jobbról balra, vagy inkább a helykeresés a balon.

Hogy ez mennyire igaz azt bizonyítja az is, hogy csepel.info cikke szerint a Klub Rádió (Bolgár úr kérem és társai) hallgatóinak döntő többsége szívesen látná az igazi balosok között Vona Gábort. Na az lenne ám az igazi saját farokba harapás. 

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/31632/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
külsős kelemen 2016-11-13 17:25:43
Ehhez a cikk-cakk meneteléshez nem kell kommentárt fűzni, a felsorolt történések magukért beszélnek. A hab igazán az lenne a tortán, ha egy ködös reggelen arra ébrednénk, hogy a liberális sajtó szalagcímben hozná le; V.G és a magyarországi balliberálisok, valamint (minden felszólalásában a Magyarokat ledegradáló) Colleen Bell
asszonyság társaságában a budapesti ..... felvonuláson részt vesz.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?