Blogolj!

Trump nyer, jöhet a hiszti

A forgatókönyvet ismerjük, nem lesz benne semmi meglepő: már készül a világméretű "Ez igazságtlanság!" és "Ez csalás volt!" kampány. Kétségünk nem lehet efelől, hiszen ismerjük ezt közelről: amikor nem a liberális baloldal nyer, akkor azonnal kiabálni kezdenek, hogy ez nem ér, olyanok, mint a durcás gyerekek, akiknek elvették a játékát.

Donald Trump nyer. Nála lesz a világ legnagyobb hatalmának az irányítása. És kezdődhet is a liberális hiszti, jöhet Soros György és haveri körének műbalhéja. Ehhez csatlakozhatnak a művészek – Cher például már bejelentette, hogy ő elköltözik az Egyesült Államokból, ha Trump nyer , akik szintén hangulatkeltő mondatokkal állnak majd elő.

Mondom, ismerjük ezt, tapasztaltuk a saját bőrünkön. Tudjuk, hogy mi ilyenkor a forgatókönyv. Jönnek majd a jogvédők, a zöldek, a rózsaszínek, a szivárványosok, stb. és kijelentik, hogy megszűnt a demokrácia és különben is felháborító az, hogy nem az ő kegyencük nyert.

A baj az, hogy nem lehet kiszámítani, hogy mi lesz a világméretű hiszti végeredménye. Mert ez most nem lesz vicces, az biztos. Itt most nem egy 10 milliós kis ország választásai eredményeiről van szó, hanem a vezető hatalomról. Ezúttal nem három hangos liberális kiabál majd a Kossuth téren, ennél sokkal nagyobb lesz a hangzavar. Az biztos, hogy Sorosénak fájdalmas ez a vereség, mert nagyot buktak ezen a választáson. Nem lesz migránssimigatás, sőt drasztikus lépések jönnek. Trump például nem átallotta azt mondani a kampányban, hogy hazaküldi az illegális bevándorlókat és falat épít a mexikói határra. Ez ugye sérti Sorosék érdekeit. Nyilván ez lesz az egyik alapja a liberális hisztériának. Aztán nyilván befolyásolják majd a világ nagy tőzsdéit, kavarják a masszát, hogy világméretű káosszal fenyegessenek. 

És ki tudja még mi? Annyi bizonyos, hogy a kampánynál is hosszabb és mocskosabb küzdelem vár Donald Trumpra.

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/31577/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Csaba 2016-11-09 15:05:43
Gyuri-bá most nem kevés pízt dobott ki az ablakon. (ha-ha)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?