Blogolj!

Soros kedvencei lyukra futottak


Miközben az ország jelentős része azon háborog, hogy a Jobbik és a baloldali kispártok elárulták a nemzetet és nem szavazták meg a hetedik Alaptörvény-módosítást, ami megakadályozta volna, hogy az Európai Unió kvótarendszer alapján illegális bevándorlókat telepítsen hazánkba zajlott egy másik fontos esemény is migráns kérdésben. 

A Magyar Helsinki Bizottság – magyar, persze... – még 2015. augusztusában feljelentette Kocsis Máté polgármestert és a Józsefvárosi Önkormányzatot, mert a Soros György által alaposan támogatott szervezet szerint a kerület vezetője megsértette az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőségről szóló törvényt, az alábbi Facebook posztjával. 

A nemrég felújított II. János Pál pápa terünket teljesen tönkre tették a népvándorlók. Sátrakat építenek, tüzet raknak a parkban, szemetelnek, őrjöngenek, lopnak, késelnek, rongálnak. Ennyi emberi ürülék pedig még soha nem volt közterületen. Ezért a mai napon határozottabb fellépésre és erőforrás-átcsoportosításra utasítottam a közterület-felügyelőket, és ugyanerre kértem a rendőröket is. Kértem a helyi polgárőrséget is, hogy a lehető legnagyobb létszámban legyenek jelen. Meg fogjuk védeni a közvagyont és minden törvényes eszközzel garantálni fogjuk a józsefvárosiak biztonságát! A Keleti Pályaudvar közelsége miatt sok bevándorló választja ezt a teret, pedig Zugló sincs messze, ráadásul ottani kollégám, Karácsony Gergely polgármester úr mindent megad nekik: szállást, kosztot, sőt a pártja még az amúgy veszteséges fővárosi tömegközlekedést is ingyenessé tenné számukra. Majd a magyar adófizetők állják a bevándorlók helyett a számlát, szerinte. Akkor talán jobb, ha odamennek hozzá.”

A Magyar Helsinki Bizottság – magyar, persze... – azt szerette volna elérni, hogy Kocsis Máté nyilvánosan kérjen bocsánatot. Nos a polgármesternek nem kell elnézést kérnie, mert a bíróság elsőfokon elutasította a kerestet. 

Vagyis nem sértett törvényt Kocsis Máté. Pedig a balliberális sajtó egy része, például a 444 és a Népszava azonnal lecsapott a Fideszes politikusra, s követelték a megbüntetését. A migránssimigatók azonban most csalódottan ülhetnek egy sarokban, mert úgy tűnik nem ütközött törvénybe, amit Kocsis Máté írt.

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/31566/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?