Blogolj!

Gyáva hazaárulók!

Az országgyűlés nem fogadta el az Alaptörvény hetedik módosítására vonatkozó javaslatot. A keddi szavazás alkalmával 131-en szavaztak igennel, hárman nemmel, a többiek pedig nem nyomtak gombot.

Fotó: MTI

A leggyávább hazaárulók azok, akik nem szavaztak. Akik nemmel voksoltak, azok legalább voltak annyira bátrak, hogy vállalták a migránssimogató véleményüket, de a többiek…

Nyilvánvaló, hogy a baloldali törpepártok és a Jobbik képviselői nem nyomtak gombot. Ezzel tanúbizonyságot tett a szélsőjobboldali párt sok mindenről.

Először is összenőtt, amiről eddig is tudtuk, hogy összetartozik, vagyis a baloldal és a Jobbik. Nincs nagy különbség a szocialisták, a DK-sok és a Jobbik képviselői között. Csak a szájuk jár, de amikor a haza, a nemzet érdekében kellene fellépniük, akkor csak sunnyognak, nincs véleményük, zsarolják a kormányt, szórakoznak a magyar emberekkel. Saját politikai karrierjüket, az ország érdekei elé helyezve járnak el még azokban a kérdésekben is, amelyek hosszú évtizedekre haztározhatják meg a nemzet sorsát.

Aztán bebizonyosodott az is, hogy miközben a Jobbik erősen a szélsőjobbról indult, annyira rálépett a cukisodás útjára, hogy már szinte a liberálisokig jutott. Lehet, hogy hamarosan elérünk oda, hogy Vona Gábor és bandája is nemmel szavaz majd, amikor a nemzet megvédéséről van szó.

December 5., október 2., november 8. – három nap, amikor a politikai paletta egy részének nem az ország sorsa, hanem a saját süket dumája volt a fontos. Igen, tudjuk, hogy a Jobbik a letelepedési kötvény megszűntetéséhez kötötte, hogy megszavazza az Alaptörvény azon módosítását, amely nemet mond a kényszerbetelepítésekre. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter több alkalommal bejelentette már, hogy a kötvény megszűnik. De ez nem volt elég a Jobbiknak. Vajon mit tesz majd a balra tolódó, cukiskodó, már csak nevében jobb oldali mozgalom, amikor az Európai Unió válogatás nélkül ránk küldi az illegális bevándorlókat? Akkor már nem lehet majd hallgatni. Ismét meg kell mutatniuk, hogy melyik oldalon állnak. Most a gyáva hazaárulókén.

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/31557/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Targitaosz 2016-11-08 16:01:41
Ma nyerte meg a 2018-as választást a kormánypártszövetség, így 2018-ig fenntartható a migránskérdés a belpolitikában. :)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?