Blogolj!

Félelem zóna

Újabb nőt erőszakoltak meg Kölnben. A diszkóból hazafelé tartó 25 éves nőt két észak-afrikai férfi becstelenítette meg. Immár minden hétre jut egy ilyen eset Németországban, ám a hírek szerint csak minden tizedik ilyen esetről tesznek bejelentést az áldozatok, vagyis akár mindennaposnak is lehet a nők elleni erőszak Németországban.

Az M1 Híradójának beszámolója szerint Kölnben úgynevezett "félelem zónákat" tartanak számon a helyiek. Ezek olyan városrészek, amelyekben nem szerencsés sötétedés után sétálni a nőknek.

Valóban félelmetes.

Innen nézve persze ez német problémának tűnik, az ész nélküli befogadás eredményének, de korántsem lokális bajról van szó, hiszen tudjuk, hogy nem is olyan régen éppen egy magyar nő vált áldozatává a tomboló migránsoknak. Ráadásul figyelve az iszlamistákat, nekik nem elég, ha csak Németországot foglalják el, nekik ennél sokkal több kell. Új életteret keresnek maguknak és az elmebeteg eszméiknek.

Egyelőre csak a németeknél és csak Kölnben vannak félelem zónák, de ha Európa fejet hajt és válogatás nélkül fogadja be az illegális bevándorlókat, akkor egyre több városban, majd országban alakulnak ki ilyen területek, míg végül a kontinens azon része, amely ész nélkül beengedi a migránsokat egy nagy félelmi zónává válik.

Magyarország történelmi esélye van arra, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe, hiszen hazánknak – és benne nekünk – a saját kezében van a sorsa. Inkább az EU-ban haragudjanak ránk egy számunkra sikeres népszavazás miatt, mint hogy nekünk is félnünk kelljen.  

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/30148/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?