Blogolj!

Gyerek merénylő ölt meg ötvenegy ember

"Egy 12 és 14 év közötti gyerek hajtotta végre szombaton egy lakodalomban a délkelet-törökországi Gazeintepben azt az öngyilkos merényletet, amelyben legkevesebb ötvenegy ember meghalt - közölte vasárnap Recep Tayyip Erdogan török elnök az isztambuli városháza elől élőben közvetített televíziós beszédében." – írja az MTI. 

Döbbenetes? Embertelen? Melyik a jó szó? Lehet, hogy egyik sem. 

Talán a felfoghatatlan, a legjobb meghatározás. 

Egy 12 és 14 év közötti gyereknek iskolába kell járnia, játszania kell a barátokkal. Készülni kell az életre. Egy tini nem magától találja ki, hogy robbantani akar. Eszébe sem jut. Maximum egy hülye rajzfilmben látja, hogy a levegőbe repül ez, vagy az. 

Egy normális világban. 

Ezek a mocskos, aljas, senkiházi terroristák mindenre képesek. A saját gyerekeiket is feláldozzák a céljaik érdekében. Láttuk a saját szemünkkel, amikor tavaly a magyar-szerb határon kirobbant összecsapás közepette átdobták a gyerekeiket a kerítésen, mert úgy érezték ezzel magukat védik. 

Senkiházi mocsok!

Valaki rávette ezt a szerencsétlen gyereket erre az egészre. És ugyanaz az elmebeteg büszkén pózol majd a kamera előtt és elmondja, hogy büszke erre a fiatalra, aki végrehajtotta ezt a merényletet. 

Ez a gyerek semmiről sem tehet. Aki minderre rávette az egy utolsó féreg!

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29591/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?