Blogolj!

A liberálisok szerint bevándorlók vagyunk


Van ugye az az egyszemélyes párt, amit úgy hívnak, hogy Magyar Liberális Párt (MLP). Nos ez a "mozgalom" fontosnak érezte, hogy megnyilvánuljon augusztus 20-án és az MTI-hez eljuttatott közleményükben a következőt írják: "a magyarok is bevándorlókként érkeztek a Kárpát-medencébe"

Most erre mit mondjak?

Anyázni nem illik! Pedig talán most még indokolható is lenne.

Lehetne történelem leckét is adni, de minek? Süket fülek.

Összehasonlítani a magyar honfoglalást az illegális bevándorlással... Felfogni is nehéz, hogy mit gondolt Fodor Gábor, aki ezzel a megnyilvánulásával lényegében egy politikai standup komedit valósított meg, csak az a baj, hogy ez nagyon nem vicces. A bukott SZDSZ-es politikus párhuzamot von a honfoglalásunk és a mostani helyzet között, vagyis az ő fejében ennek egyenes következménye lenne az, hogy úgy kivágnak minket a Kárpát-medencéből az iszlamisták, hogy a lábunk nem éri a földet.

Az is lehet, hogy szerinte ez a jövő, vagyis a migránsok éppen egy új honfoglalást valósítanak meg. Ennél nagyobb baj nem is lehetne.

Valószínűleg az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások miatt tart ott Fodor Gábor és az egyszemélyes politikai mozgalma, ahol tart – vagyis sehol. Viszont, ha csak ennyi esze van – semennyi – akkor nem is baj. Csak maradna csendben...

 

2
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29570/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kereszt 2016-08-21 15:38:00
A Kárpát medencében,semmiféle ország nem volt a Magyarok érkezésekor.
Szvatopluk,és a hozzá fűződő történet 1200 környékén keletkezett.
Délen a Nándorok birodalma (bolgárok) volt. meg is örökítettük a nevüket Nándorfehérvár elnevezéssel. Csak előbb megkértük,hogy legyenek oly kedvesek összébb húzni a területüket.
A liberálisok,meg Gácsországból (Galícia) (Jelenleg Ukraina a régi Lengyelország területén)
Származtak,de mire Pestre értek eldobták a kaftánt és a sábeszdeklit. Átkeresztelkedtek. No ezzel sem lett volna baj,de messze a leg..... kisebbséget sikerült befogadnunk. Lásd 1919 tanácskosztársaság,meg a ruszki fennhatóság idején az ÁVH,ÁVO állománya.
És még mindig nem takarodtak el innen. Pedig ideje lenne.
Válaszolok
Kitalátor 2016-08-20 14:20:54
Fodor Gabriella Szvatoplukék leszármazottja?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?