Blogolj!

Mit fednek el a szocialisták cégei?

Ez a Varju László ritka nagy huncut!

Az egykori szocialista, ma már Demokratikus Koalíciós, amúgy a parlamentben függetlenül üldögélő politikus ügyesen megszerzett egy ingatlant Horn Gyula kormányzása idején. Potom 24 milliót fizetett érte, azt is az akkor állami tulajdonban álló Konzum Bank által adott hitelből. 

Nyitott ebben az épületben egy panziót Varju egyik cége – van vagy hat, amiben tulajdonos és/vagy ügyvezető. Ugye a széljárás, meg a politikai szerencse is forgandó. Ami pedig Varju pechje az ugye az ország mázlija, mert a bal oldallal főhősünk is bukott. 

Jól is van ez így. Amúgy sem érdemelte meg, hogy listán a parlamentbe kerüljön, hiszen arról volt híres, hogy rendszeresen visszalépett Kuncze Gábor javára, így játszotta át az SZDSZ-nek a Pest megyei 12. választókerületet. 

Na mindegy is, a lényeg az, hogy Varju ott károg, ahova való, vagyis a függetlenek székében, ami nyilván együtt jár azzal, hogy meg kell szorítani a nadrágszíjat. 

Varju úgy döntött el kell adni a panziót és az árat is meghatározta: 120 millióért viheti a kéglit, aki akarja. 

Ügyes! Ötszörös áron akarja eladni a panziót. 

Csak egy kis mellékszál. Varju vagyonnyilatkozatában nem szerepel a panzió – talán nem is kell, hiszen nem az övé, hanem az egyik általa birtokolt cégé. Ahogy említettem van neki hat. Azokkal sok mindent el tehet takadni.

2
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29540/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kereszt 2016-08-21 15:56:25
A szicíalista párt,és későbbi leszármazottai régóta ilyenek
Az gazságszolgáltatásnak más a sólyom óta (a taláros testület elnökeként) rohadt szerepe van a felelősségre nem vonásban. És innentől kezdve kezdhetünk rátérni a szolgáltatás magánkézbe vevésére.
Hiszen,ha nem látom,hogy például a vörösiszap iszapolói nem kapnak büntetést,akkor Nekem,mi a f-ért kellene megbíznom a jogrendben?
Erről azért borzasztó nehezen tudnának meggyőzni,hogy ez a természetes állapot.
Vörös szarrá változtatva a Dunántúl termőterületeinek nem tudom hány százalékát. Azt meri nyilatkozni az egyik ártatlannak bizonyult retek,hogy nem kell fürödni a lúgos lében.
Ja? Ma már nem szocionista cég.
Válaszolok
Peter 2016-08-19 18:03:56
A Varnyú egy geci..
:)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?