Blogolj!

Nőnek öltözött brazilt erőszakolt egy afgán

Ez most tényleg olyan lesz, mint egy idióta brazil szappanopera, kérem figyeljenek minden szóra: "Megerőszakolt egy nőnek öltözött 18 éves brzail férfit egy 20 éves afgán az ausztriai Innsbruckban."

Megvagyunk? Ausztriában egy afgán elkapott egy nőnek öltözött brazilt. 

Nemzetközi bűnügy. 

Nagyon nem vicces. 

Szerencsétlen brazil fickó Ausztriában Concita Wurstnak öltözik és egy gyanútlan afgán lecsap rá – a szó legszorosabb értelmében, hiszen kényszerítés is forgott fenn, mégpedig késsel. 

Most az egy dolog, hogy egy férfi ne öltözzön nőnek, mert annak nincs semmi értelme. Vagy ha már szoknyát vesz magára, akkor maradjon otthon, oszt azt csinál a nappalijában, amit akar. 

A hírből kiderül, hogy a nőnek öltözött ausztriai brazil nem volt együttműködő a közösülésben, sőt ellenkezett és késsel kényszerítette őt az afgán előbb lakásra, majd az együttlétre. Aztán amikor az utcán találták magukat hozzájuk csapódott még egy afgán, így aztán végül hárman verekedtek össze és érkezett a rendőrség, amely véget vetett a bunyónak és az alkalmi, kierőszakolt románcnak is. 

Aztán az is világosan látszik, hogy példának okáért egy afgán nem válogat, csak szoknya legyen. Azt nem is tudjuk, hogy az afgánnak milyen volt a szexuális beállítottsága. Lehet, hogy mindegy is csak állítsa be valahova? Állat... És nem azért, mert már a saját nemét is veszélyezteti, hanem azért, mert erőszakos és semmi sem számít. 

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29491/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
György 2016-08-19 13:01:05
Hej, - ha a kecskék mesélni tudnának....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?