Blogolj!

A börtönben is csak a baj van a migránsokkal


Németországban aggasztó mértékben növekszik az észak-afrikai menekültek által elkövetett bűncselekmények száma. A börtönökben ráadásul főként a migránsok az erőszakosak, a csoportos verekedések sem számítanak ismeretlen jelenségnek. – írja az mno.hu.

Már a rácsok mögött is...

A börtönnek ugye többféle szerepe is van a társadalomban. Egyrészt ugye végrehajtja azt a büntetést, amit kirótt a bíróság. Másrészt igyekszik a bűnözőket észhez téríteni, hogy hasznos tagjai legyenek a társadalomnak. 

A német fegyőrök valószínűleg annyi és olyan feladattal találkoznak, mint még soha. A bűnöző migránshordák viszont a rácsok mögött sem bírnak magukkal. Sőt talán rosszabbak, mint szabadlábon, hiszen itt összezárta őket az élet a fegyházakban. 

És, ha már így együtt vannak, akkor csinálják a balhét is. 

Az mno.hu írása szerint elsősorban a Marokkóból, Tunéziából, Algériából és a Nyugat-szaharai térségből Németországba migráló bűnözőkkel van a legtöbb baj. Az onnan érkező bűnözők, agresszívek, követelözőek és sértegetik a fegyőröket. Észak-Rajna-Vesztfália tartományban 6790 algériai és 6440 marokkói migráns van, a német adatok szerint az egyharmaduk követ el bűncselekményt és 830-at már szabadságvesztésre ítéltek.

Ezek pedig nem tisztelnek semmit és senkit, különösen a női fegyőröket nem. 

Tévét és cigit akarnak és ha nem kapnak, akkor még az öngyilkossági kísérlettől sem riadnak vissza. A lap szerint az egyik bűnöző migráns perceken át verte a fejét a falba. Merkelnek kellett volna...

Mert ezek egyszer kiszabadulnak majd a börtönből. És biztosan nem tudnak majd visszailleszkedni a társadalomba. Az európaiba semmiképpen...

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29432/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Peter 2016-08-14 10:44:44
"Megoldjuk"-mondta a Mutti..
Meg a kutyifaszát..-mondjuk mi..
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?