Blogolj!

Soros már bűncselekményre okosítja a migránsokat

A Welcome to Europe (Soros-pincsi) ügynökei röplapot osztogatnak az illegális bevándorlóknak, amelyben azt ecsetelik hosszan, hogyan lehet kijátszani a hatóságokat – magyarul bűncselekményre buzdítanak.

A következő remek trükköket javasolják.

Ha felnőtt vagy, valld gyereknek magad, így nem toloncolhatnak ki, szabadon mozoghatsz az unió területén és nem vehetnek őrizetbe.

Ha Bulgáriában bevallottad hány éves vagy, nem gond, Németországban vagy ott, ahol le akarsz telepedni, regisztráltasd magad újra, de akkor már ne feledkezz meg az életkorodról!

A menekültszállón kaviár helyett konzerv volt ismét? Ne habozz, és panaszkodj a civil szervezeteknek, ők majd segítenek elkerülni a Dublin III. rendeleten alapuló kitoloncolást.

A füzetben ezen felül van még számos telefonszám, hátha kellene segítség, vagy például térkép is, ha eltévednének.

A Soros György érdekeltségében tartozó Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundation) csapata nyomtatta és terjeszti ezt a migránsoknak írt útikalauzt, melyet a csempészhajókon osztogatnak az illegális bevándorlóknak.

Soros és bandája tehát folytatja az európai nemzetállamok szétzúzására elindított offenzíváját és Európa egyik legnagyobb ellensége a migránsokat okosítja.

Soros esetében az ördög évtizedes késésben van.

3
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29193/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Id Pócza 2016-08-05 19:12:17
Óhatatlanul felmerül minden ,a politikával foglalkozó emberben,----Vajon Soros György ,nem a Zsidó holokauszt miatt akar Európán bosszút állni ???!!!
Válaszolok
györgy 2016-08-05 12:36:59
Érik a helyzet és vegyük komolyan ,mert a baj csak nagyobb lehet.
Válaszolok
Gábor László 2016-08-04 20:17:37
Sorosnak üzenjük hogy ő is megértse. Ha ebből bármilyen háború lessz, neked annyi. Lógni fogsz a lámpavason a brüszeli Európai-Parlament előtt!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?