Blogolj!

Gyűlölnek minket!

"Ez vallásháború és gyűlölünk titeket" – üzente az Iszlám Állam Ferenc pápának. 

Egyértelmű, világos beszéd érkezett a propagandakiadványon keresztül. 

Tovább is van: 

"Ez egy Allah által vezérelt háború a muszlim és a hitetlen, pogány nemzetek között."

Ez is egyenes beszéd, de hogy ne legyen félreértés: a hitetlen, pogány nemzetek mi vagyunk felebarátaim. 

És végül: 

"A parancs világos. Öld meg a hitetleneket, ahogy Allah mondta: `Aztán pusztítsd el a bálványimádókat, ahol csak rájuk találsz."

Szóval ez van. Ezeket üzenték annak a pápának, aki illegális bevándorlók lábát mosta, csókolta, majd hozott el közülük tizenkettőt a táborból Európába. 

Túlzás volt. Nem is a lábak csókolgatása – mindenki maga dönt arról, hogy kinek, milyét, hol és mikor csókolgatja –, hanem az, hogy ide hozta őket. Már csak azért is, mert ez nem segítség, hanem egy marketing fogás, egy hülye póz volt nem más. 

Most megkaptuk a magunkét. Igen mindannyian, mi katolikusok, mert a címzett a pápa, de az üzenet mindannyiunknak szól. Félretéve minden keresztény elvünket, most akár azt is írhatnám, hogy az érzés kölcsönös, mi is gyűlölünk benneteket mocskos, senkiházi gyilkosok.

Persze ezt nem írom. Ja de. Mindegy. 

A lényeg: nem kérdés, hogy vallásháború (is) van Európában. Az sem, hogy a migránsok nem csak úgy jönnek, hanem elmebeteg küldetéstudatuk is van. Az önigazolást is megoldják, hiszen tudják úgy értelmezni a Koránt, hogy ők tulajdonképpen Allahnak tetsző cselekedetet hajtanak végre a katolikusok üldözésével, meggyilkolásával. 

Nekem nem tetszik – persze nem vagyok Allah se –, az mondjuk nem lenne rossz, ha visszahúznátok oda, ahonnan jöttetek. Mind. Gyűlöltök minket? Az érzés kölcsönös. 

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29178/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gábor László 2016-08-04 20:06:03
Ferenc pápának mostanra már leeshetett volna az a bizonyos tantusz. Ami a beszűkűlt tudatú délieket illeti, lehet jönni. Európa lassan de biztosan ébred. Felébred és a pokoli dühét a csőcselékre zúdítja. Tudom nem szabadott volna hagyni ezt az egészet de azon ami megtörtént kár agonizálni. El kell kezdeni egy válság stratégia azonnali kidolgozását az úniónak oroszországgal karöltve. Illettve bolykottálni kell a további beözönlést és a német illetve egyéb liberális médiák véleményét végre figyelmen kívűl kéne hagyni. Merkel ne a pozícióját és "jó hírét" féltse hanem áljon végre a sarkára és parancsoljon megálljt illetve az EP fektesse le a legitim válság kezelés tervezetének föbb irányelveit ergó adjon szabad kezet az ésszerűség határain belűl az EU nemzeteinek a saját országuk migránsmentesítésére. Persze ez még nem holokauszt csak az anarchia és háborúk megelőzése.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?