Blogolj!

Oroszországot fenyegeti az Iszlám Állam

Videófelvételt hozott nyilvánosságra az Iszlám Állam, amelyben Oroszországot fenyegeti meg egy aktivistájuk. 

"Idehallgass, Putyin, elmegyünk hozzátok Oroszországba, és ölni fogunk titeket otthonaitokban... Testvéreim, folytassatok dzsihádot, öljetek és harcoljatok ellenük" - ordítozza a felvételen egy álarcos férfi autóban, sivatagban utazva.

Baj. Ez nagy baj. 

Már csak azért is, mert megérkezett rá a válasz. 

Üres fenyegetésnek nevezte az IÁ videóját az Instagram közösségi hálón Ramzan Kadirov, Csecsenföld vezetője, hangsúlyozva, hogy az általa irányított köztársaság egyedül is képes lenne megsemmisíteni a terrorszervezetet a "saját barlangjában". Megfogalmazása szerint a csecsen önkéntesek választás elé állítanák a terroristákat: vagy leteszik a fegyvert, vagy Szíria földjébe lesznek elásva. Kadirov hangsúlyozta, hogy az IÁ fegyvereseinek útját már Oroszországtól távol el tudják vágni. Emlékeztetett arra, hogy a csecsenföldi háborúban 51 országból érkezett "banditákat" semmisítettek meg, és "a világ legjobb titkosszolgálatainak" munkatársai vesztették életüket akkor. 

Akkor csupaszítsuk le a helyzetet: elmebeteg terroristák megfenyegették a világ egyik legnagyobb hatalmát, s az oroszok helyett erre egy másik elvakult adott választ.

Ez így nem fest túl szép jövőképet elénk. Már eleve az sem semmi, hogy Oroszországnak akarnak nekimenni az iszlamisták, mert az biztos, hogy Putyin nem egy Merkel, vagyis olyan válaszcsapás lesz belőle, hogy olyat a világ még nem látott. Amennyiben az oroszoknál is elkezdődnek a terrorcselekmények, akkor Putyin hadigépezet a földdel teszi egyenlővé Szíriát és az összes olyan államot, amiről legalábbis sejtik majd, hogy köze volt a támadáshoz. 

Ez pedig már nyílt háború lesz Európában is, hiszen a terroristák egy részét már sikerült beengednünk magunk közé. 

Nem tenne jót a világnak, ha az Iszlám Állam beváltaná a fenyegetését és terror alá helyezné Oroszországot. Ez más dimenzióba helyezné a harcokat. Egy sötét és hosszú dimenzióba.

1
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29119/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Gábor László 2016-08-01 21:37:51
Ugye nem mondja komolyan a mélyen tisztelt szerkesztő úr hogy erre csak most döbbentek rá. A másik probléma az hogy oroszországban annyi az atomerőmű mint égen a csillag. Azt hiszem beszélhetek a magyar facebook-ozó társadalom nevében hogy erre már magunktól is rájöttünk egy ideje. Ha elkezdődik a háború akkor senkinek sincs felmentés. Ha akar ha nem, nem űlhet majd tétlenűl. Egy biztos Vlagyimir már alig várja hogy kipróbálhassa új fegyverarzenáljait. Ott fog lecsapni rájuk ahol tud. A migránsok meg csali hogy az orosz hadsereg légi ereje az Unió tagállamait bombázza. Erre mondta az a bomlott elméjü zsidó Trump hogy azt sem bánja ha az Uniót oroszország lebombázza a migráns kérdésre és az európai helyzetre reagálva. Ez egy k*rva terv ami évek óta zajlik és hamarosan betetőzik.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?