Blogolj!

Soros a migránsok felbújtója

Ásotthalomnál jönnek az illegális bevándorlók és ahogy szokták szét is dobálnak mindent az erdőkben, a földeken amire már nincs szükségük. Még a hátizsákokat is, amelyeken ENSZ-es logó van. Úgy ahogy van széthagynak mindent, ki sem ürítik. 

Persze van, aki ezt megteszi. Nem szép dolog más holmijában turkálni, de kivételesen nem olyan nagy baj, hogy a település polgármestere, Toroczkai László megtette és meg is osztotta a tapasztalatait a Facebookon. "A Magyarország területére bűncselekményt elkövetve bejutott migránsok által eldobott ENSZ-es hátizsákokban az amerikai milliárdos George Soros-hoz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) egyik csoportja, a W2eu (Welcome to Europe) által készített segédanyagokat találtunk (már nem először). Számos arab és angol nyelvű útmutató volt, amelyek többek között arra biztatták a migránsokat, hogy szerveződjenek csapattá, azonnal hívják a hozzájuk köthető ügyvédeket, ha a határt őrző egyenruhásokkal kerülnek szembe stb. A legmegdöbbentőbb mégis a második csatolt dokumentum, amely a legalább már valahol egyszer jegyzett bűnözők és terroristák kiszűrésére is alkalmas ujjlenyomatvételtől tántorítja el a migránsokat, de szépen elmagyarázzák nekik azt is, hogy a legjobb, ha fiatalkorúnak vallják magukat, mert akkor egészen biztosan nem lehet őket őrizetbe venni vagy kitoloncolni, még ha semmilyen papírjuk sincsen. Mindez annak fényében különösen érdekes, hogy a németországi vonaton kaszaboló, az Iszlám Államhoz tartozó terrorista (...), éppen ezzel a módszerrel élt, és 17 éves afgánnak vallotta magát. Azóta kiderült, hogy valójában 19 éves pakisztáni volt. És ez a George Soros (vagy Soros György) támogatja 25 millió dollárral (és ez még csak a jéghegy csúcsa) a jelenlegi elnököt is adó Demokrata Pártot az amerikai elnökválasztási kampány során."

Ez van...

Tudtuk eddig is, hogy a migránsok nem véletlenül jönnek felénk és azzal is tisztában voltunk, hogy nem maguktól találják ki, hogy nem adnak ujjlenyomatot. Az azért új elem ebben a kérdésben, hogy egy nyomtatott brossúrára ráírják, hogy mit kell hazudni ahhoz, hogy ne vegyék őrizetbe őket. 

Bár nem vagyok jogász, de ez az egész felvet bennem egy kérdést. A Soros György által finanszírozott szervezet nem felbujtója egy bűncselekménynek? Mert ugye Magyarországra – és úgy általában a világ legtöbb államába – nem lehet csak úgy bemenni, ám aki ezt engedély és papírok nélkül megteszi az bűncselekményt követ el. Ehhez asszisztál Soros György és a bandája. Az pedig valószínűleg még súlyosabb jogi kategória, hogy hazugságra bíztatják a migránsokat annak érdekében, hogy ne csukják őket le. 

Ha már őket nem lehet, akkor zárják be Soros Györgyöt. Abból nagy baj nem lehet. 

2
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/29086/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
lujobp 2016-08-01 08:08:46
Gábor urnak sajnos igaza van , de ők csak a jéghegy csucsa. Az NWR "uj világrend"veszélyesebb igazi mozgatoi azok akik titkos társaságok soraiban dőntik el az emberek sorsát. Ezektől a titkos néha megemlitett világszővetségtől el kell venni médiát bankokat és eltiltani a kőzügyektől. Ezt probálta J.F. Kennedi is. a végeredményt tudjuk. Ha a világ normálisabb fele nem fog őssze akkor esély sincs békés jővőre.
Válaszolok
Gábor László 2016-07-31 17:38:49
Soros György egy olyan személy aki egy titkos társaságnak manageri vagy inkább koordinátori tevékenységet végez. Nem véletlenűl eszméletlen gazdag. Ugyanis az Új világrend prominens tagja. Ide tartozik például Bill Gates és valószínüleg Hillary Clinton asszony az USA (legvalószínübb) következő elnökeés rengeteg európai magasrangú politikus is. Olvassák el az Új-Világrend programját. Sok mindent tisztáz.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?