Blogolj!

Merkel, a szégyentelen


Döbbenten olvasom Angela Merkel „sajtónyilatkozatát” a müncheni lövöldözésről és a würzburgi baltás támadásról. A kölni erőszaktevők esetében tanúsított magatartásához hasonlóan itt sincs nyoma lelkiismeret-furdalásnak, láthatóan semmilyen személyes felelősséget nem érez, szót sem ejt teljesen elhibázott bevándorlása politikájáról.

És még finom utalást sem tesz arra, hogy térden fog csúszni az áldozatok családja előtt.

Merkel szerint érthető, ha az emberek szoronganak a müncheni kilenc halálos, köztük egy magyar (!) áldozatot követelő lövöldözés után. Megígéri azt is, hogy kiderítik miért radikalizálódott a würzburgi iszlamista támadás menekültként érkezett afgán elkövetője.

Danke schön.

Derítsék ki, attól nyilván feltámadnak az áldozatok.

Tehát érhető a szorongás.

Nekem meg az lenne érthető, ha a franciák és a németek elkergetnék az életüket, biztonságukat semmibe vevő kormányaikat.

Franciaországban valami már elkezdődött, a nizzai megemlékezésen részt vevő francia miniszterelnöknek, Manuel Vallsnak kórusban kiabálták az emberek: Gyilkos!

A szintén a városban tartózkodó François Hollande köztársasági elnök, már nem mert a megemlékezők közé menni.

Merkel is erre a sorsra jut hamarosan.

„A kancellár kifejezte együttérzését a szeretteiket gyászoló embereknek és mielőbbi teljes gyógyulást kívánt a sebesülteknek. Hangsúlyozta: az állam és a biztonsági szervek továbbra is mindent megtesznek minden Németországban élő ember szabadságának és biztonságának megóvásáért”.

Ez fontos mondat, mert valójában annyit jelent, hogy azok biztonságáért is mindent megtesznek, akik közül a kölni erőszaktevők, vagy a würzburgi afgán kerültek ki.

Merkel mindenkit meg tud érteni, aki ma szorongva közelít nagyobb csoportosulásokhoz és az a kérdés jár a fejében, hogy biztonságban van-e.

Nincs biztonságban – és ebben oroszlánrésze van a nyilatkozónak.

Majd jön a szokásos blabla, amelyet a párizsi merényletek óta hallgathatunk Európa úgynevezett vezető politikusaitól.

„Ilyen helyzetekben bizakodással tölthet el bennünket a biztonsági szervek professzionális munkája és a lakosság segítőkészsége. Münchenben a rendőrség és a mentők a legjobb értelemben véve a polgárok segítői és védelmezői voltak, a müncheniek pedig higgadtan reagáltak és segítettek a rászorulóknak, megnyitották otthonukat idegenek előtt. Éppen ez a szabadság és a kiállás egymásért adja Németország legnagyobb erejét”.

Szavak, szavak és szavak.

És ne tévesszenek meg senkit.

Merkel kőszívvel most éppen azt nyilatkozta, hogy folytatja a migránshordák betelepítését, ebben nem ingatja meg a német emberek halála, német családok gyásza.

Ezért mondom, ez a nő szégyentelen.

2
http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28883/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Archangelo válasza: Gábor László bejegyzésére 2016-07-27 12:03:10
Mutti Angela olyan akár a többlépcsôs rakéta. Nagyon hasznos és jó volt korábban, de késôbb már le kellett volna válnia, mert most már teher, kiégett, elvégeztea dolgát, kész.
Válaszolok
Gábor László 2016-07-24 22:46:33
Merkel úgy tűnik vak és makacs is egyben ha még ez sem elég neki akkor nem tudom hogy mi. Talán ha több száz civil áldozatot követelő bombatámadás történne németországban??? Ez a nő tényleg nem százas és egy ilyen némber dirigálja európát legalábbis a nagy részét. Meddíg fogják neki elnézni Európa vezető pilitikusai a tévedéseit ami miatt már így ís túl sokan haltak meg? Mi mindenesetre jottányit sem fogunk engedni az EU nyomásának. Nem fogjuk hagyni a fegyverek nélküli honfoglalást szó nélkűl.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?