Blogolj!

Lenni kedves migráns?

József

Legalább huszonegy ember megsérült, amikor egy férfi baltával támad egy személyvonat utasaira a németországi Würzburg közelében. Az elkövető egy 17 éves afgán fiatal volt, aki menekültként, kísérő nélkül érkezett Németországba.

A támadó szúró- és vágófegyvereket használt. Három ember súlyosan, egy negyedik könnyebben megsebesült. A tettes állítólag azt kiabálta, hogy allah akbar.

A fickó elmenekült a helyszínről, de egy közelben lévő különleges egység üldözőbe vette. Amikor nekik akart támadni, tüzet nyitottak rá, meghalt.

Néhány nappal a terrortámadás után, ráadásul nem különösebben messze Nizzától, egy marokkói férfi reggel dührohamot kapott egy üdülőtelepen. A Le Figaro szerint az volt a baja, hogy a szomszédjai túlságosan alulöltözöttek voltak, szerinte kevés ruha volt rajtuk.

Természetesen nem meztelenek voltak, hanem a dél-francia hőségben bikiniben reggeliztek. Mind a négyüket megkéselte, össze-vissza szurkálta őket. Súlyosan megsérültek, a legrosszabbul egy 8 éves kislány van. Őt mentőhelikopterrel vitték kórházba. Az őrjöngő férfi átszúrta a tüdejét, a kislány még mindig életveszélyben van.

A nyaralótelepre megérkezett a marseille-i terrorelhárító osztag is, a férfit letartóztatták. Az első hírek szerint nincs úgynevezett S-kartonja – Franciaországban így tartják nyilván a terroristagyanús embereket. Vagyis, a rendőrség és a terrorelhárító szervezetek tudomása szerint nincs kapcsolata radikális vagy dzsihádista szervezetekkel.

A német vonaton az utasokat mészároló baltás afgán, a francia nőt és három kislányát az állítólagos lenge ruházatuk miatt megszurkáló marokkói portréjában megdöbbentő közös pontok vannak. Nem terrorista gyanús személyek. Különösebben nem vallásosak. Szomszédjaik szerint kedves, csendes emberek.

Afgán baltás, marokkói késelő lenni kedves migráns.

Akkor milyen lehet a fanatikus iszlámista?

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28767/pics/lead_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?