Blogolj!

Magyar segítséggel zsarolja hazánkat az EP

József

Olyan jó lenne néha megérteni a baloldali pártok Európa parlamenti képviselőit, amikor egyértelműen keresztbe tesznek Magyarországnak egy-egy szavazás alkalmával. Most éppen megszavaztak egy olyan javaslatot, amely új adót irányoz elő a migránsválság kezelésére és pénzbüntetést azoknak az államoknak, amelyek elutasítják migránsok kényszerbetelepítését - mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján szombaton.

És hogy még egy kicsit kuszáljuk a helyzetet, másként fogalmazva tetézzük a bajt, Soros György a migránsok legnagyobb támogatója és barátja hasonló javaslatot tett az EP-ben.

Ismét bebizonyosodott, hogy összenő, ami összetartozik.

Soros és az EP baloldali magyar képviselői sarcolnák azokat az országokat, amelyeknek külön véleményük van, amelyek a saját polgáraik érdekeit előrébb helyezik az illegális bevándorlókénál.

Tényleg jó lenne megérteni, hogy mi jár a fejükben, amikor a szavazásnál nyomják a gombot. Valószínűleg az, hogy egy ilyen vokssal, majd jól felbosszantják Orbán Viktort. Ha valóban ez jár a fejükben, akkor vélhetően tévednek, mert kevesek ők ahhoz, hogy a miniszterelnököt bosszantsák.

Az ország nagyobb részét viszont biztosan bántja az, hogy igent mondtak egy olyan előterjesztésre, amely adót vetne ki hazánkra. Másként fogalmazva asszisztálnak egy zsaroláshoz, amit az EP kezdeményez Magyarországgal szemben. Mert ez másról sem szól, csak arról, hogy a részeges Jucker és bandája hazánkat arra akarja kényszeríteni, hogy fogadja el a kényszerbetelepítési kvótát, és úgy amúgy is unják már, hogy nem kérünk az illegális bevándorlókból.

Mi meg üzenjük Brüsszelnek, hogy elég volt! Hagyjanak minket békén ezzel az egésszel. Fogadják el, hogy külön véleményen vagyunk és nem kérünk ebből az egészből. És ez nem pártpolitika: ez a magyar többség véleménye. 

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28491/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?