Blogolj!

Gyurcsány rosál

József

Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége lett az Altus Befektetési Zrt. új tulajdonosa. Szerintük ezzel elejét veszik azon vádaknak, hogy az uniós megbízások révén Brüsszel finanszírozza a céget, amely osztalékaiból Gyurcsány meg a Demokratikus Koalíciót támogatja.

Szerintünk meg egyáltalán nem.

Az Országgyűlés egy éve fogadott el olyan határozatot, amelyben megdöbbentőnek nevezte, hogy az unió a Gyurcsány-cégnek adott megbízást.

Az is.

Ezért Gyurcsány úgymond kezdett kivonulni az üzleti életből, mert hát a politika számára a legcsodálatosabb dolog, megmondta, elkáromkodta ő már ezt az öszödi hőskölteményben.

A kardinális változás szerintmár nem Gyurcsány veszi fel az osztalékot az unió által eddig is kistafírozott és feltehetően a jövőben is megbízásokkal támogatott cégből, hanem Dobrev Klára.

Az ellenzéki Demokratikus Koalíció sem az elnökétől, hanem az elnök feleségétől kapja majd a pénzt. A brüsszelit.

Gyurcsány meg pilláit remegtetve majd azt suttogja a mikrofonokba, hogy neki semmi köze az egészhez, csak a művészetnek/politikának él.

Úgy látszik, a trükkös házaspár tud valamit.

Azt, hogy nagyobb megbízás és pénz érkezhet a jövőben Brüsszelből. Ezért a külföld számára gyorsan rosáltak egyet az Altusban.

Mi viszont itt Magyarországon jól tudjuk, Gyurcsány-Dobrev ebenguba.

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28475/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?