Blogolj!

Hunvald, maga az MSZP

József

Hunvald György lett a VII. kerületi MSZP elnöke. Nem, ez nem vicc. Valóban ő, akit hosszasan tartottak előzetesben, akit különböző bűnügyekben éveken át vádoltak. Szóval ez véresen komoly. Megszereztük azt a levelet, amiben kerületi elnöknek jelentkezett. Persze ez vicc.

Fotó: index.hu

 „Tisztelt elv... bocsánat tagtársak! Kedves barátaim!

Szeretnék újra a VII. kerületi MSZP elnöke lenni. Azt gondolom, hogy korábban már bizonyítottam a rátermettségemet, hiszen minden olyan jellemvonást megmutattam az ország nagy nyilvánosságának, ami a pártunkat jellemzi. 

Tulajdonképpen én magam vagyok a Magyar Szocialista Párt, lényegében jelkép is lehetnék. Mert, ahogy én, mesteri fokra fejlesztve megtalálom a törvény labirintusaiból a kijáratot, arra talán csak Gyurcsány Ferenc képes, de ő meg elhagyta a mozgalmunkat. Megtestesítek mindent, ami ránk, szocialistákra jellemző. Úgy cselezem ki a rám vadászókat, ahogy arra talán csak a legnagyobb varázslók képesek. Ismernek az emberek, hiszen éveken keresztül szerepeltem a televíziók híradóiban. Mindenhol ott volt az arcom a nevem. Én voltam a középpontban, mindenki rólam beszélt. 

Ráadásul az nem lehet kérdés, hogy úgy ismerem ezt a kerületet mint a tenyeremet. Minden egyes ingatlan alaprajza itt van a szemem előtt. Álmomból felébresztve is tudom, hogy melyik lakás, vagy éppen ház mennyit ér, vagy éppen hol érdemes most venni, esetleg eladni. Egy nyitott  könyv számomra ez a városrész. Kérdezzenek csak bátran, mindenkinek tudok befektetési tanácsokat adni, előre egyeztetett feltételekkel. 

Mint említettem ismerem a kerületet. Még a kiskapukat is. Ennek köszönhetem, hogy most itt vagyok. Szavazzanak rám, mert az MSZP, én vagyok!”

http://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/28420/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?